YOUMO – un sistem prelungitor modular destept

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Cu totii folosim prelungitoare de toate felurile prin casa sau la birou. Sunt indispensabile atunci cand vine vorba de incarcarea sau functionarea diferitelor aparate conectate la acestea. Din pacate ele nu stiu sa faca decat atat… sa incarce sau sa transmita curent electric tuturor aparatelor conectate la ele.

Cum ar fi insa daca cu ajutorul unui prelungitor destept, cu diferite module ce pot fi conectate intre ele, sa poti sa iti incarci wireless telefonul sau direct din usb, sau sa poti conecta module cu prize din alta tara fara alte adaptoare puse la cablurile aparatelor, sau poate doar sa asculti muzica cu o boxa conectata la acest prelungitor. Ei bine, acum se poate.

O echipa de baieti care isi spune Kickstarter, a dezvoltat un sistem modular destept pe care l-au numit Youmo. Sistemul modular de prelungitoare poate sa faca toate cele scrise mai sus si foarte simplu, prin conectarea diferitelor module, unul in celalalt(ceva asemanator cu prizele modulare de perete existente pe piata).

Acest sistem include diferite module, de la 3 la 5 prize atat pentru Europa cat si pentru America, un modul cu 2 si unul cu 4 USB-uri, un modul pentru incarcare wireless, un modul tip boxa wireless si un alt modul care se numeste “smart module.” Acesta din urma are posibilitatea de a te anunta printr-o aplicatie ce va fi disponibila pe smartphone-uri, daca ai lasat ceva in priza pornit(o lampa sau un alt aparat) putand sa o stingi si sa intrerupi energia intregului prelungitor direct din aplicatie.

Pentru dezvoltarea acestui sistem prelungitor modular Youmo, echipa Kickstarter a inceput o campanie de pormovare si adunare de fonduri pentru a porni acest proiect. Suma a fost stabilita la 50.000 de euro pentru a putea incepe productia de astfel de sisteme premungitoare modulare. Desi a fost stabilita data pana cand sa fie adunati banii(3 aprilie) pentru a incepe proiectul, donatiile au acoperit suma stabilita, ajungand aproape de 100.000 de euro.

Cu siguranta acest lucru va face ca imediat ce campania care va fi incheiata pe 3 aprile, sa se opreasca, si astfel productia de sisteme prelungitoare modulare sa inceapa si sa ne bucuram de beneficiile lor pana la sfarsitul anului curent.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă