Home Wearable

Wearable

Viitorul Smartwatch Fitbit Mult Mai Atrăgător

Fitbit lucrează intens la un nou smartwatch și acest lucru poate fi observat din primele imagini scăpate pe internet ce afișează viitorul produs. Din imaginile puse la dispoziție de site-ul Wareable, se poate observa un design similar cu cel al lui Blaze, deși am putea spune că aspectul este puțin mai modern, chiar mai elegant, ceea ce ar trebui să îl facă mai pe placul consumatorilor. Spunem acest lucru ținând cont de un alt produs Fitbit, Ionic mai exact, care deși era un pachet aproape complet de caracteristici și funcții, datorită aspectului particular acesta nu a beneficiat de o popularitate foarte mare în rândului consumatorilor.

Versa, Noul Smartwatch de la Fitbit

De Acum Poți Monitoriza Turele de Ski și Snowboarding cu Apple Watch Series 3

Apple a anunțat astăzi că toți utilizatorii de Apple Watch Series 3 au posibilitatea de a-și folosi smartwatch-ul pentru monitorizarea turelor de ski sau snowboarding datorită recentelor actualizări aduse aplicațiilor Snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru și Ski Tracks—aplicațiile sunt disponibile în App Store.

Cele Mai Bune 6 Aplicatii pentru Apple Watch

TAG Heuer Prezintă Cel Mai Scump Smartwatch din Lume, 161.000 Euro pentru Connected Modular 45 Full Diamond

Deși multi producători consacrați de ceasuri de mână consideră că smartwatch-urile nu au nici un viitor sau că nu merită să investească prea mult într-o astfel de jucărie, TAG Heuer contrazice aceste teorii și revine acum cu o versiune îmbunătățită a smartwatch-ului Connected Modular 45 lansat anul trecut.

Smartwatch-ul TAG Heuer Connected Modular 45 este un Ceas Modular de Lux

Noul Ceas pentru Alergat Polar M430, Mult Mai Bun la Fiecare Antrenament

Polar a anunțat noul său ceas fitness M430, un urmaș al clasicului M400 lansat în urmă cu trei ani de zile. Polar M430 vine cu mici îmbunătățiri pe parte de design și cu un software care deși nu pare să fie schimbat prea mult, ar trebui, ca împreună cu dispozitivul, să aducă schimbări majore în timpul antrenamentelor.

Noul Ceas Garmin Fenix Chronos: Ceas sport cu GPS, mare, frumos, dar scump

Close