Home Wearable

Wearable

Garmin lansează seria fēnix 5 Plus – ceasul multisport cu hărți integrate, funcțiile Music, Pay și Pulse Ox

Garmin International anunță disponibilitatea seriei fēnix® 5 Plus pe piața din România, la doar o săptămână după lansarea internațională.  Aceasta este cea mai recentă generație de ceasuri multisport cu GPS și aduce o serie de caracteristici noi – hărți topografice rutabile, spațiu de stocare pentru muzică, Garmin Pay™ (funcția de plată contacteless), precum și Pulse Oximeter 1, extrem de util pentru aclimatizarea la înălțimi mari.

Muzică, plăți NFC, cartografiere încorporată și un nou senzor de puls(pulsoximetru) pe noua linie Fenix 5 Plus de la Garmin

Viitorul Smartwatch Fitbit Mult Mai Atrăgător

Fitbit lucrează intens la un nou smartwatch și acest lucru poate fi observat din primele imagini scăpate pe internet ce afișează viitorul produs. Din imaginile puse la dispoziție de site-ul Wareable, se poate observa un design similar cu cel al lui Blaze, deși am putea spune că aspectul este puțin mai modern, chiar mai elegant, ceea ce ar trebui să îl facă mai pe placul consumatorilor. Spunem acest lucru ținând cont de un alt produs Fitbit, Ionic mai exact, care deși era un pachet aproape complet de caracteristici și funcții, datorită aspectului particular acesta nu a beneficiat de o popularitate foarte mare în rândului consumatorilor.

Versa, Noul Smartwatch de la Fitbit

De Acum Poți Monitoriza Turele de Ski și Snowboarding cu Apple Watch Series 3

Apple a anunțat astăzi că toți utilizatorii de Apple Watch Series 3 au posibilitatea de a-și folosi smartwatch-ul pentru monitorizarea turelor de ski sau snowboarding datorită recentelor actualizări aduse aplicațiilor Snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru și Ski Tracks—aplicațiile sunt disponibile în App Store.

Cele Mai Bune 6 Aplicatii pentru Apple Watch

TAG Heuer Prezintă Cel Mai Scump Smartwatch din Lume, 161.000 Euro pentru Connected Modular 45 Full Diamond

Deși multi producători consacrați de ceasuri de mână consideră că smartwatch-urile nu au nici un viitor sau că nu merită să investească prea mult într-o astfel de jucărie, TAG Heuer contrazice aceste teorii și revine acum cu o versiune îmbunătățită a smartwatch-ului Connected Modular 45 lansat anul trecut.

Smartwatch-ul TAG Heuer Connected Modular 45 este un Ceas Modular de Lux

Close