VW Golf 2017 disponibil acum cu Noua Motorizare 1.5-Litri TSI

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

VW Golf 2017 disponibil acum cu Noua Motorizare 1.5-Litri TSI

Volkswagen dă startul comenzilor noului Golf 2017 cu noua motorizare de 1.5 litri TSI. 

- Advertisement -

Așadar, doritorii pot deja să își comande noua generație de VW Golf, dotată cu cea mai nouă generație de motorizare pe benzină. Noul motor turbo dispune de un sistem common-rail de injecție directă, în timp ce se obține și o gestionare a cilindrului activ VW. Acest lucru înseamnă că este capabil să închidă doi din cei patru cilindri, în funcție de sarcina clapetei de accelerație, reducând astfel consumul de combustibil și implicit emisiile evacuate.

Volkswagen spune că noul Golf 1.5 TSI aduce un consum combinat de 5,0 litri/100km și 114g/km CO2 în echiparea cu transmisie manuală și 4,9 litri/100km și 112g/km CO2 în varianta de echipare opțională cu cutie automată cu dublu ambreiaj DSG și șapte rapoarte.

Noua motorizare produce 147 cai putere și un cuplu maxim de 250Nm la 1.500 rotații pe minut. Undeva, spre mijlocul anului 2017, VW va introduce și o variantă a noii motorizări ce produce doar 128 cai putere.

Noul VW Golf 1.5 TSI este disponibil de la nivelul de echipare Comfortline în sus și are un preț de pornire stabilit la 26.400 euro pentru Germania.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă