Viitorul Smartwatch Fitbit Mult Mai Atrăgător

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Viitorul Smartwatch Fitbit Mult Mai Atrăgător

Fitbit lucrează intens la un nou smartwatch și acest lucru poate fi observat din primele imagini scăpate pe internet ce afișează viitorul produs.

- Advertisement -

Din imaginile puse la dispoziție de site-ul Wareable, se poate observa un design similar cu cel al lui Blaze, deși am putea spune că aspectul este puțin mai modern, chiar mai elegant, ceea ce ar trebui să îl facă mai pe placul consumatorilor. Spunem acest lucru ținând cont de un alt produs Fitbit, Ionic mai exact, care deși era un pachet aproape complet de caracteristici și funcții, datorită aspectului particular acesta nu a beneficiat de o popularitate foarte mare în rândului consumatorilor.

Fitbit va dori ca acest nou purtabil să fie în esență succesorul lui Blaze și nu a lui Ionic, pentru că se vrea a fi un adevărat smartwatch. Acest nou smartwatch este conceput în primul rând pentru a atrage în continuare piața feminină, piață ce dorește să o mențină cât mai sus posibil, oferind smartwatch-ul în culori plăcute femeilor ca rose gold, charcoal, silver dar și negru. În plus vor fi disponibile foarte multe variante și modele de curele pentru ceas.

 

Conform declarațiilor unei surse familiare cu planurile companiei care a dorit să rămână anonimă, Fitibit a fost conștientă că Ionic nu va avea un succes foarte mare pe piață, dar “Dorește ca acest produs să fie pe placul a cât mai mulți consumatori, în general pentru consumatorii de smartwatch-uri.”

Noul smartwatch Fitbit va fi dotat cu mai mulți senzori, printre care același senzor SpO2 care a debutat pentru prima dată pe Ionic—acesta oferă smartwatch-ului posibilitatea monitorizării apneelor în timpul somnului. Va fi rezitent la apă până la 50 metri adâncime, lucru ce înseamnă că va putea a fi folosit fără probleme pentru înot, snorkeling sau scufundări la mică adâncime. Nu va avea GPS-ul.

La această dată se cunosc doar aceste date tehnice și nici o informație despre când va fi lansat cu exactitate. Cu toate acestea, se pare că Fitbit dorește ca prețul viitorului smartwatch să fie mai jos de cât cel al lui Ionic (1699 la eMAg), ceea ce ar putea însemna mulți mai mulți clienți și implicit o cotă mai bună pe piața purtabilelor și a smartwatch-urilor, și mulți mai mulți dezvoltatori pentru FitbitOS, sistemul de operare propriu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă