Versa, Noul Smartwatch de la Fitbit

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Versa, Noul Smartwatch de la Fitbit

La doar două săptămâni de când au fost dezvăluite primele imagini cu viitorul Smartwatch Fitbit, compania producătoare de purtabile fitness a lansat pe piață primul lor smartwatch adevărat ce poartă numele de Fitbit Versa.

- Advertisement -

Fitbit Versa este un smartwatch dintr-un metal ușor cu funcții avansate de sănătate și date fitness, cum ar fi monitorizarea pulsului 24/7, monitorizarea și vizualizarea antrenametelor direct pe ecran și monitorizarea somnului. Pe lângă acestea, Versa va putea stoca muzică, va fi capabil să efectueze plăți și să răspundă la mesaje rapide (funcție disponibilă doar pentru Android). Autonomia lui Fitbit Versa este de puțin peste patru zile.

Fitbit a anunțat că ceasul va oferi și o nouă monitorizare a sănătății feminine care le va ajuta să își monitorizeze ciclul menstrual, să vizualizeze toate datele holistice într-un singur loc și să înțeleagă mai bine legăturile cu sănătatea lor generală. Fiind vorba de o caracteristică ce este dezvoltată prin software-ul Fitbit va fi disponibilă și pentru utilizatorii de Fitbit Ionic din primăvara aceasta.

Fitbit Versa se va lansa cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0 care va include un tablou personalizat ce va oferi mai multe detalii simpliface și intuitive despre datele de sănătate și fitness. Acestea pot fi detalii zilnice și săptămânale despre sănătate și fitness, istoricul activităților cu rezumatele aferente, pulsul, mesaje motivaționale, sfaturi, trucuri, îndrumări zilnice și multe altele ce vor fi adăugate pe parcursul anului 2018.

Fitbit Versa costă 199,95 Euro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: fitbit

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă