Utilizarea Internetului pe Mobil a Depasit pentru Prima Data Utilizarea Internetului pe Desktop

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Utilizarea Internetului pe Mobil a Depasit pentru Prima Data Utilizarea Internetului pe Desktop

Aproape orice utilizator de telefon mobil de pe glob folosește un smartphone sau dacă nu, folosește un telefon capabil să se conecteze la un browser mobil pentru navigarea pe internet. Din această cauză pentru prima dată în luna Octombrie 2016, traficul de internet înregistrat pe dispozitivele mobile a depășit traficul înregistrat pe desktop computere.

StatCounter Global Stats a constatat că traficul de internet înregistrat de telefoanele mobile și de tablete a sărit la 51,3 procente la nivel global în luna Octombrie 2016, în comparație cu doar 48,7 procente înregistrat pe computere.

“This should be a wake up call especially for small businesses, sole traders and professionals to make sure that their websites are mobile friendly. Many older websites are not,” a declarat CEO-ul, StatCounter, Aodhan Cullen. “Mobile compatibility is increasingly important not just because of growing traffic but because Google favours mobile friendly websites for its mobile search results.”

În ciuda acestor numere înregistrate la nivel mondial, utilizarea internetului pe piețe ca Statele Unite și Marea Britanie rămâne în continuare în favoarea desktop-urilor. Și pe teritoriul țării noastre rege rămâne desktop-ul. Acest lucru se datorează și faptului că foarte mulți utilizatori de smartphone nu au acces la internet decât printr-o rețea Wi-Fi, iar de multe ori aceștia navighează cel mai des după ce ajung acasă și stau la desktop computer.

statcounter-comparison-ro-monthly-200812-201610

Vedeți mai multe grafice și aflați mai multe detalii accesând site-ul StatCounter.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă