Un singur preț și o singură achiziție pentru o aplicație ce o vom putea utiliza pe toate platformele Apple

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

De curând Apple a făcut public un beta pentru noul Xcode 11.4 disponibil tuturor programatorilor. Această lansare vine alături de versiunile beta ale iOS 13.4, tvOS 13.5 și macOS 10.15.4 și a adăugat un nou suport pentru achizițiile universale.

- Advertisement -

Modificarea va intra în vigoare începând cu luna Martie și va permite dezvoltatorilor să vândă, pentru prima dată, aplicații pentru mai multe platforme într-un singur pachet.

Începând cu luna martie 2020 veți putea distribui versiuni ios, ipados, macos și tvos ale aplicațiilor voastre  ca o achiziție universală, permițându-le clienților să se bucure de aplicațiile voastre și de achizițiile in-app pe toate platformele achiziționând o singură dată. Puteți alege să creați o aplicație nouă pentru aceste platforme folosind o înregistrare a unei singure aplicații în App Store Connect sau puteți adăuga la o aplicație existentă și alte platforme. Începeți construind și testând aplicațiile dvs. folosind un singur cod de pachet cu Xcode 11.4 beta.

Este o veste bună atât pentru dezvoltatorii de aplicații cât și pentru utilizatorii acestora. Ambele părți vor beneficia de un singur preț și de o singură achiziție care va permite descărcarea și utilizarea aplicațiilor pe toate platformele Apple începându cu luna Martie.

Funcția va fi activată automat pentru toate aplicațiile care au fost construite cu Xcode 11.4 care folosesc Catalyst și care utilizează același identificator de pachet ca mijloc de conectare a acestora.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă