Umătorul Xbox se numește Series X și seamănă cu o unitate turn PC

Ultimele Articole

DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Umătorul Xbox se numește Series X și seamănă cu o unitate turn PC

Surprinzând pe toată lumea, Microsoft a anunțat noua consolă Xbox în cadrul Game Awards. Se numește Xbox Series X și se va lansa anul viitor.

- Advertisement -

“Cu ocazia sărbătorilor viitoare de iarnă Xbox Series X ne va conduce înspre viitorul jocurilor de consolă,” a declarat Phil Spencer, șeful Xbox. “Cel mai puternic și cel mai rapid Xbox va seta un nou standard pentru performanță, viteză și compatibilitate.”

Datorită noului design al Xbox Series X, Microsoft are posibilitatea de a împacheta de patru ori puterea de procesare a unui Xbox One X, ajutat fiind de un singur ventilator ce va împinge aerul prin partea de sus a consolei. Aceasta poate fi poziționată atât vertical cât și orizontal.

Xbox Series X are o lățime apropiată unui controller Xbox One și este aproape de trei ori mai înaltă conform Gamespot. Suportă în continuare discuri și logo-ul Xbox rămâne butonul pentru pornire.

Din punct de vedere tehnic, Microsoft spune că Xbox Series X face față cu brio la 4K și 60FPS-uri și chiar până la 120FPS. În interior va dispune de un procesor custom, un accelerator grafic Xbox Series X GPU și stocare pe SSD care va elimina timpul de încărcare.

În ceea ce privește jocurile, Microsoft, prin cele 15 studiouri de jocuri ale sale, dezvoltă chiar în acest moment “cea mai creativă linie de jocuri exclusive din istoria sa,” iar primul titlu dezvăluit este Senua’s Saga: Hellblade 2.

Tot la capitolul jocuri, backwards compatibility se pare că se va extinde chiar de la originalul Xbox, suportând astfel mii de jocuri preferate din patru generații de jocuri. Mai mult, toate accesoriile Xbox și Xbox Game Pass vor funcționa fără vreo problemă. Microsoft promite că va face posibilă partajarea între dispozivite a Achievements-urilor și a salvărilor din jocuri.

- Advertisement -

Împreună cu noua consola Xbox Series X, Microsoft a dezvăluit și noul Xbox Wireless Controller. Acesta a fost conceput și realizat ca un periferic confortabil pentru mai multe persoane. Controller-ul are un buton în stilul DualShck 4 Share button în centrul său pentru a captura screenshots-uri și clipuri din joc, și dispune de un D-pad actualizat împrumutat de la Xbox Elite Series 2 controller. Acesta este compatibil și cu Xbox One dar și cu Windows 10. Controller-ul va fi inclus în fiecare pachet Xbox Series X.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

SourcePCGAMER
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă