Ultimele Zvonuri despre iPhone 7 spun La Revedere variantei de 16GB

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Ultimele Zvonuri despre iPhone 7 spun La Revedere variantei de 16GB

Se pare că din toamna acestui an Apple va renunța, într-un final, la varianta de iPhone cu 16GB spațiu de stocare. Pe lângă această noutate, a mai apărut o teorie legată de faptul că Apple va scoate un iPhone modificat semnificativ (ciclu de proiectare), abia o dată la trei ani. Până în prezent acest lucru se întâmpla o dată la doi ani.

Conform site-ului japonez, Nikkei, “iPhone 7” va arăta aproape le fel cu iPhone 6 și iPhone 6s, care au fost lansate în 2014, respectiv în 2015. În schimb, următoarea modificare majoră în design-ul iPhone-ului va veni abia în 2017. Lucrul acesta îl puteam intui încă de când au apărut primele imagini cu “iPhone 7”, dar acum acesta pare a se concretiza și posibil ca în 2017 să ne întoarcem la un iPhone complet din sticlă, cum am văzut pe iPhone 4 și iPhone 4S.

Motivul acestei decizii? “Mișcarea este în mare parte datorită funcțiilor smartphone-ului care dispun de puțin loc pentru a suporta modificări majore. Iar o încetinire a pieței este un alt factor major.”

Următorul iPhone se așteaptă să aducă o cameră îmbunătățită, un acumulator de capacitate mai mare și să fie rezistent la apă, iar la exterior să nu mai dispună de tradiționalul jack pentru căști.

Dintr-o altă știre ce a fost postată pe o rețea de socializare din China de către un analist din cadrul IHS Technology, se menționează faptul că iPhone 7 va pleca ca model de bază de la varianta cu 32GB spațiu de stocare pentru un preț de 199 de dolari în Statele Unite.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă