Turul Italiei – Giro d’Italia 2017: Cea De-a 100-a Editie

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Turul Italiei – Giro d’Italia 2017: Cea De-a 100-a Editie

Fiecare sezon în ciclismul de șosea are în calendarul său trei tururi importante care marchează acest sport. Turul Italiei – Giro d’Italia, Turul Franței – Le Tour de France și Turul Spaniei – Vuelta a España sau La Vuelta.

Primul mare tur din calendarul competițional este Turul Italiei, iar anul 2017 marchează cea de-a 100-a ediție a Giro d’Italia și se va desfășura pe perioada Vineri 5 Mai și până Duminică 28 Mai 2017.

Organizatorul Giro este RCS Sport, care a alergat de crând în Turul Abu Dhabi și care a perzentat cea de-a 100 ediție la Milano, pe data de 25 Octombrie și care l-a avut ca invitat special pe campionul en-titre Vicenzo Nibali ce a câștigat anul acesta cu echipa Astana.

vicenzo-nibali-giro-2016

Ca o ediție aniversară specială, cursa va începe în Sardinia și se va termina la Milano, casa RCS Sport și capitala business a țării care a găzduit începutul și sfărșitul primei ediții în anul 1909.

Giro 2017 va avea 21 de profiluri de etapă, care vor cuprinde un contratimp combinat de 39,2 kilometri prin regiunea viticolă Umbria Sagrantino și un contratimp de 28 de kilometrii care va încheia cursa. Prin kilometrii adunați în probele de contratimp, Giro se va poziționa în 2017 în fața Turului Franței care are două etape de contratimp ce totalizează 37 de kilometrii.

După Sardinia, prima zi liberă și călătoria din insula, Giro d’Italia face un hop în Sicilia oferindu-ne o etapă interesantă pe Muntele Etna. A doua zi, etapa se încheie în Messina, orașul natal a lui Vicenzo Nibali, după care turul intră în forță pe continent.

Cursa va străbate faimoasele zone viticole din ultimii trei ani, Barolo, Prosecco și Chianti și orașele Ponte a Ema și Castellania care sunt locurile de naștere ale faimoșilor cicliștilor Gino Bartali și Fausto Coppi. Mai apoi se îndreaptă spre Alpii Dolomiți, unde vom avea o etapă cu cinci cățărări importante — Pordoi, Valparola, Gardena, Pine și cățărarea de final Ortisei.

Dacă în 1909 Giro se termina pe stadionul Arena Civica din Milano unde Luigi Ganna era căștigător la general, de această dată etapa de contra timp va duce rutierii în fața faimoasei catedrale Domul din Milano, unde se va decide căștigătorul celei de-a 100-a ediții.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: gazzetta.it

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă