Transferă Acum Antrenamentele din aplicația Workout de pe Apple Watch în Strava

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Fără doar și poate aplicația Strava este cea mai populară aplicație pentru orice fel de activitate fizică și este perfectă pentru a împărtăși antrenamentele și analizele fitness. Cea mai mare problema a ei este că nu accepta transferarea antrenamentelor din aplicația Workout de pe Apple Watch în Strava.

- Advertisement -

Strava funcționează foarte bine ca aplicație dacă este sincronizată cu un computer pentru bicicletă sau cu aproape orice purtabil fitness, mai puțin Apple Watch. Deși există o aplicație companion Strava pentru Apple Watch, aceasta nu este chiar grozavă, iar majoritatea utilizatorilor de Apple Watch preferă să folosească aplicația preinstalată Apple Workout pentru orice activitate fizică și mai apoi să o vizualizeze pe webiste-ul Strava sau în aplicație.

Problema mare vis-a-vis de vizualizarea datelor în Strava este că era nevoie de o altă aplicație third-party care să transfere datele din Apple Watch Workout în Strava. O astfel de aplicație este HealthFit care funziează link-ul lipsă ce sincronizează antrenamentele din Apple Watch Workout cu Strava.

Strava a promis de foarte mulți ani că va veni cu o soluție în această situație, iar de curând acest lucru s-a întâmplat. Este un prim pas important în această direcție, dar încă mai există lipsuri.

Ultima versiune a aplicației Strava (v. 137.0.0) ce a fost lansată în App Store săptămâna trecută a introdus posibilitatea de a importa manual antrenamentele din Apple Watch Health în Strava.

Cum Să Transferi Antrenamentele din aplicația Workout de pe Apple Watch în Strava

Este foarte ușor de făcut asta, doar că este greu de găsit pentru prima dată. Pentru a transfera antrenamentele este nevoie să intrați în aplicația Strava, să mergeți la Profile, apoi apăsați pe Settings, după care să mergeți la Applications, Services and Devices, în final apăsați pe Health. Pentru prima dată va fi nevoie să acordați toate permisiunile Strava ca aceasta să poata accesa datele din Health.

După ce s-a configurat, vi se oferă o listă cu toate antrenamentele din ultimele 30 zile. Doar atingeți pe Import și gata.

Nu este o soluție adevărată de sincronizare Strava

Noua caracteristică este grozavă, dar departe de adevăr. Este gratuită (HealthFit costă 2,99€) și nu necesită vreun abonament premium Strava, dar încă suferă de anumite limitări.

În primul rând că nu face sincronizarea automat, ci este nevoie de sincronizare manuală pentru fiecare antrenament pe care îl încheiați.

- Advertisement -

Puteți activa “in-app notification” pentru a vă informa când Strava a detectat noi antrenamente în aplicația Health.

Așadar dacă alergați, mergeți la sală, faceți hiking sau orice altă activitate fizică și vă place să va umpleți “Cercurile” zi de zi în aplicația Workout atunci puteți să o folosiți cu încredere în continuare. Iar dacă vreți ca prietenii voștrii să vadă cât de activi sunteți în fiecare zi, puteți să împărtășiți aceste activități către cea mai populara aplicație din lume, Strava.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă