Trailerul Alien: Covenant ne îngrozește sărbătorile

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Trailerul Alien: Covenant ne îngrozește sărbătorile

Weekend-ul de sărbătoare ce tocmai a trecut a adus fanilor seriei Alien primele imagini din ceea ce va fi Alien: Covenant, o producție a 20st Century Fox.

Aflat în regia lui Ridley Scott, Alien: Covenant este o continuare a filmului din 2012, Prometheus, în care echipajul navei Covenant descopera ceea ce ei cred că este paradisul neexplorat.

Toate se schimbă însă atunci când echipajul realizează că această utopie este defapt o lume extrem de periculoasă, a cărei locuitori îl includ pe sinteticul David (Michael Fassbender) — singurul supraviețuitor al expediției Prometheus — împreună cu toate creaturile care au făcut parte încă de la originalul film Alien.

Trailer-ul ce prezintă Alien: Covenant ne arată scene în care echipajul explorează acea lume frumoasă, care îți taie răsuflarea, dar în care se întâlnesc cu toate creaturile înspăimântătoare ce locuiesc aici. Disperarea și frica care ii cuprinde îi face să urle și să încerce să fungă înapoi spre navă. Într-o secvență putem observa și actorul principal, un Xenomorph.

Filmul îi are ca protagoniști pe Michael Fassbebder și pe Noomi Rapace (care își reia rolul doctorului Elizabeth Shaw), alături de Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup și Guy Pearce.

Alien: Covenant este programat pentru lansare pe data de 19 Mai 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă