Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Jocul “Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands”

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Jocul “Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands”

Suntem la doar o lună distanță de lansarea noului joc Ghost Recon. Ghost Recon Wildlands va oferi o abordare diferită față de ce am putut vedea până în acest moment în seriile Tom Clacy, punând jucătorii într-o lume deschisă în care vor trebui să facă față unui cartel bolnav care operează în Bolivia.

- Advertisement -

Echipa Ubisoft a depus o muncă uriașă pentru a face acest spațiu vast un loc de joacă distractiv. “Posibilitățile sunt aproape infinite,” a declarat directorul narativ Sam Strachman. “Depinde de tine cum vrei să joci. Iată aici locul tău de joacă și jucăriile tale. Acum joacă-te cum dorești.”

În rândurile următoare vă prezentăm tot ce știm despre Ghost Recon Wildlands.

Scurte Detalii

  • Dată lansare Ghost Recon Wildlands: 7 Martie 2017
  • Platforme: PS4, PC, Xbox One
  • Dezvoltator: Ubisoft
  • Preț: 59,99$/£44,00 (Standard Edition), 69,99$/£54,99 (Deluxe Edition), 99,99$/£79,99 (Gold Edition)

Ghost Recon Wildlands: data lansării și primul trailer

După o perioadă de liniște, Ghost Recon reintra în business la începutul anului 2017 cu Wildlands, care va fi lansat pe 7 Martie. Jocul va fi disponibil pentru mai multe platforme: PlayStation 4, Xbox One dar și pe PC.

Primul trailer a debutat în cadrul E3 în 2015, dar fără prea multe detalii despre ce urma să fie, până în primăvara tecută când Wildlands a arătat cu adevărat despre ce este vorba în joc. Trailerul We Are Ghosts a apărut înainte de conferința anuală E3, urmând ca echipa Ubisoft să ne arate pe parcurs diferite fețe ale acestui titlu.

Ghost Recon Wildlands Gameplay: oferă opțiuni de la furișare la distrugere totală

Cel mai importat lucru în Ghost Recon Wildlands este munca în echipă — cooperarea scoate ce este mai bun din joc.

Misiunea echipei tale, numită Ghosts, este să dea jos cu cartelul Santa Blanca, care își are sediul într-o țară Sud Americană fictivă și este condus de brutalul El Sueño. Bolivia a devenit cel mai mare producător de cocaină din lume, iar cartelul Santa Blanca a transformat țara într-un stat bolnav, prin teamă, nedreptate și violență. Echipa legendară din Trupele Speciale US este trimisă în spatele liniilor inamice pentru a face ravagii și pentru a rupe alianțele dintre cartel și guvernul corupt.

Jocul este jucat din perspectiva third-person, într-o lume open-world, jucătorii având acces la o varietate de vehicule, ca motociclete, mașini sau ATV-uri. După cum vă puteți da seama, dezmembrarea întregului cartel presupune mult timp și misiuni diferite pe tot parcursul jocului. Există avanposturi inamice care au nevoie de eliberare, obiective cheie pentru o asasinare sau pentru o interogare și o mulțime de alte misiuni și moduri pentru a întrerupe faptele infame ale grupului.

- Advertisement -

Faptul că jucătorul poate alege ce să facă, a devenit un atribut principal pentru jocurile open-world în zilele noastre, iar Wildlands nu face excepție de la asta. De exemplu, puteți face o înțelegere cu rebelii pentru ai ajuta în luptele împotriva mai multor facțiuni puternice ce fac parte din cartelul Santa Blanca. Sau puteți încerca să provocați bătălii între benzi ale cartelului, prin manipularea de informații. Sau de ce nu, puteți crea diversiuni într-un loc pentru a putea să vă furișați în altul în vederea completării obiectivelor principale cu mult mai multă ușurință. Aceste alegeri vor avea un impact asupra regiunii și asupra ordinelor sociale, așa că gândiți cu mare atenție fiecare mișcare — când trebuie să jucați pe furiș sau când trebuie să scoateți armele.

Ghost Recon Wildlands Multiplayer: joacă cu alți oameni sau joacă singur

Ubisoft a explorat de mult ideea ca jucătorii să poată intra sau ieși în/din jocurile altora, iar acest lucru este o caracteristică importantă în Ghost Recon Wildlands. Întregul mod campanie se poate face ca o experiență co-op, de până la doi sau patru jucători. (Dacă doriți să faceți jocul singuri, coechipierii AI vor fi controlați automat de joc, dar îi puteți comanda ori de câte ori este nevoie).

După prezentarea jocului la E3, Ubisoft ne-a arătat potențialul jocului de a face cu adevărat haos cu ajutorul prietenilor, iar acest lucru poate fi văzut în clipul video de 20 de minute de mai sus. Există o roată de comandă din care se pot da ordine directe membrilor echipei, astfel în cât aceștia să nu arunce în aer în mod accidental modul de abordare pe furiș sau să nu intre cumva în raza de acțiune a inamicilor. Designer-ul șef al jocului, Dominic Butler, explică faptul că membri echipei AI își vor adapta răspunsurile în funcție de stilul vostru de joc. Videoclipul ne mai arată câteva dintre multiplele opțiuni de customizare pe care Ghost Recon ni le promite, dar și jungla luxuriantă din joc.

Abordarea multiplayer pare însă să livreze unele dintre cele mai memorabile momente.

Ghost Recon Wildlands Map: harta duce jucătorii în Bolivia

Această parte a seriei aduce aventura combaterii criminalității în America de Sud. Decorul variat din Bolivia va fi fundalul pentru Wildlands. Aici veți putea găsi sute de sate, repere locale și puncte de interes pentru a fi explorate.

Există un ciclu continu de zi/noapte și un sistem meteo complet, care probabil va avea un impact asupra modului în care echipa alege să abordeze fiecare misiune. Peisajele naturale ale țării înseamnă multe și diferite aspecte pentru mediu. Ubisoft ne promite totul, de la zonele muntoase și etajele de sare, la junglă și canioane. În ceea ce privește locațiile, acestea vor fi aflate abia după lansare jocului.

Ghost Recon Wildlands Characters: caracterele și opțiunile de personalizare pot face lucrurile să fie foarte personale

Cele mai recente informații de la Ubisoft au fost legate de customizarea personajelor Ghosts. Aparențele pot fi modificate pentru a conține bărbi sau bandane. Aproape fiecare detaliu legat de aspectul personajului și de echipamentul acestuia poate fi optimizat, astfel în cât să vă puteți crea singuri propriul role-play sau să vă creați un alter ego la care ați visat întotdeauna. Bineînțeles, înăcărcătura și armamentul poate fi aleasă și optimizată după gustul fiecăruia.

Ubisoft a lansat, de asemenea, o introducere a caracterelor de bază cu care se poate lucra în echipă atunci când se optează către modul de joc solo.

Jocul va fi disponibil în Standard Edition, Deluxe Edition cu un echipament nou și un boost XP, și Gold Edition cu Season Pass.

Season Pass va include accesul la două pachete expansion.

Toți cei care precomandă jocul vor primi o misiune bonus pentru a perturba legăturile dintre carteul Santa Blanca și cel Peruan.

Alături de jocul Ghost Recon Wildlands, Ubisoft produce și un film de 30 de minute, Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel, care are premiera pe 16 Februarie și care se bazează pe membrul cartelului, Marcus. 

În plus, Ubisoft lansează un documentar de lung metraj intitulat Wildlands, care se concentrează pe lumea reală ce a fost inspirația și background-ul acestui joc.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă