Tot Ce Știm Despre Apple Watch Series 3

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Tot Ce Știm Despre Apple Watch Series 3

Foarte multe lucruri nu s-au auzit și nu s-au spus până în prezent despre un viitor Apple Watch 3, sau Series 3, dacă e să păstrăm linia celorlalte purtabile Apple.

- Advertisement -

Apple Watch Series 2 s-a lansat în Septembrie 2016, fiind dotat cu un procesor S2 și senzor GPS integrat, venind în mai multe variante de materiale pentru carcasă, ca aluminiul, oțelul sau ceramica (modelul din aur a fost eliminat) și a adus pentru prima dată rezitența la apă în totalitate pentru un produs Apple.

Cea mai mare atenție este concentrată pe iPhone 8, iar singurele lucruri care s-au mai spuns despre un posibil Apple Watch Series 3 sunt acelea legate de un design similar al versiunii curente Apple Watch, doar că ar fi posibilă schimbarea ecranului tactil cu un glass-film touchscreen.

TPK Holdings a furnizat ecranele tactile pentru Apple Watch încă de la lansarea inițială în 2015, dar începând cu Series 2, Apple a trecut tehnologia de lentile touch-on-lens. Totuși, din cauza randamentul slab de producție a acestor ecrane, Apple plănuiește o modificare în această privință pentru generația următoare de Apple Watch. De aceea, compania din Coupertino ar fi discutat cu două companii producătoare de soluții glass-film, General Interface Solution din Taiwan și Biel Crystal Manufactory din China. Nu se cunosc încă și beneficiile utilizatorilor de pe urma acestei tehnologii.

Prin faptul că Apple Watch Series 3 nu va primi modificări pe partea de design, probabil că Apple își va concentra atenția mai mult pe îmbunătățirea bateriei și a performanțelor ceasului în general. Pentru a reduce consumul de baterie, Apple ar putea schimba ecranele cu unele micro-LED și asta după ce în Mai 2014, a achiziționat LuxVue Tehnology, companie deținătoare a mai multor patente legate de tehnologia micro-LED. Această este o tehnologie de afișare cu consum de energie redus, dar care oferă o gamă mai bună pentru culori și nivele de luminozitate mai puternice decât tehnologia LCD. Consumul redus de energie este datorat faptului că tehnologia micro-LED nu are nevoie de o iluminare din spate a ecranului.

Noile Apple Watch ar trebui să apară pe piață în luna Septembrie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă