Titlu oficial pentru Transformers 5 – Transformers: The Last Knight

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Titlu oficial pentru Transformers 5 – Transformers: The Last Knight

În februarie aflam mai multe noutăți despre viitoarele filme din seria Transformers. Acum Paramount Pictures a făcut public numele următorului Transformers 5. Acesta va debuta pe 23 iunie 2017, regizat de Michael Bay și se va numi Transformers: The Last Knight!

Actorii ce vor juca în  Transformers: The Last Knight au fost deja anunțați. Primul dintre ei este nimeni altul decât Mark Wahlberg ca Cade Yeager din Transformers: Age of Extinction, iar rolul principal feminin este luat de noua venită Isabela Moner (100 Things to Do Before High SchoolGrowing Up Fisher). De asemena îl vom putea vedea și pe Jerrod Carmichael (The Carmichael ShowNeighbors).

Producția pentru Transformers: The Last Knight va începe pe 6 iunie în Detroit, dar va fi filmat în diferite alte locații din lume.

Michael Bay se întoarce pe scaunul de regizor,în timp ce scenariul este scris de aceeași Art Marcum & Matt Holloway care au scris și Iron Man și de Ken Nolan (Black Hawk Down). Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy și Tom DeSanto vor fi producătorii acestei continuări..

Toate filmele anterioare Transformers, au adus împreună încasări de peste 3,7 miliarde de dolari în întreaga lume, iar partea Age of Extinction (2014) a fost partea cu cele mai mari încasări din întreaga serie. Așa cum s-a preconizat, această parte, Transformers: The Last Knight îl va avea ca subiect principal pe Bumblebee.

 

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

A video posted by Transformers (@transformersmovie) on

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă