Home TUTORIALE

TUTORIALE

De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

În rândurile următoare vă voi explica ce face ca un iPhone, iPad sau iPod să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă (20%, 30%, 50% sau orice alt procentaj semnificativ de energie) și ce să faceți mai exact pentru a repara această problemă, dacă este posibil, bineînțeles. Voi vorbi în special despre iPhone în acest articol, dar nu ezitați să aplicați aceași soluție și în cazul unui iPad sau iPod touch care prezintă aceeași problemă.

Cum Să Pui un iPhone X în Recovery Mode în 5 Pași Simpli

În acest proces de restore și/sau update al iPhone-ului cu ajutorul iTunes, atât Mac cât și pe PC, poate apărea o lipsă de comunicare între dispozitiv și iTunes, iar pentru ca iTunes să recunoască dispozitivul el trebuie pus în ceea ce se numește recovery mode. Din cauză că Apple a schimbat pașii pentru restartarea unui iPhone X, pașii pentru activarea modului recovery mode au fost și ei modificați. În cele ce urmează vă vom prezenta noii pași pentru recovery mode pe iPhone X.

Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X în 3 Pași Simpli

Atunci când un iPhone nu vrea să mai pornească sau când întâmpină un bug de sistem, în general primul instinct este de a forța un restart pe dispozitiv prin acționarea simultană a butoanelor Sleep/Wake și Home pentru câteva secunde. Aceste erori ale sistemului de operare, ale informațiilor bateriei dispozitivului sau orice alt bag UI sunt întâlnite chiar și pe cele mai avansate dispozitive iPhone, inclusiv pe iPhone X.

Cum Poți Face Un Screenshot (captură de ecran) pe Noul iPhone X

Aintrat în posesia unui iPhone X și esti foarte încântat de cum arată noul ecran și cât de mare este? Vrei să ca prietenii tăi să de pe Facebook sau Twitter să vadă câteva capturi de ecran cu aplicațiile sau setările tale, dar nu știi cum poți face un screenshot pe noul iPhone X? Nici o problemă, îți explicăm în cele ce urmează cum se pot face screenshots-uri pe noul iPhone X(Ten).