Tesla Model S cu 778 Cai Putere pregătită pentru Electric GT

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Tesla Model S cu 778 Cai Putere pregătită pentru Electric GT

Dacă acum câțiva ani era foarte greu de crezut că o mașină electrică, luxoasă și grea ar putea fi extrem de rapidă, s-a dovedit că nu este imposibil, iar Tesla Model S a devenit una dintre mașinile cu cea mai rapidă accelerare de pe piață, cu P100D care ajunge în 2,5 secunde la 100 km/h. Dar această versiune va accelera și mai rapid.

- Advertisement -

Dezvăluită live la Autosport Internațional din Birmingham, Anglia, acest model este vehiculul care va forma noua serie de curse Electric GT — similară cu campionatul Formula E, doar cu turisme în loc de single cockpit.

Întreg campionatul va fi compus din versiuni ale Tesla Model S P100D preparate special pentru curse, oferind 778 cai putere. Asta înseamnă mai mulți cai putere decât un Ferrari F12 TdF sau Lamborghini Aventador S, care îi extrag de la motoare de peste 6 litri, V12.

Motor1.com spune că modelul de Tesla specific pentru această competiție a dezvăluit o scădere în greutate cu 500 kilograme, pentru a putea ajunge la 100 km/h în mai puțin de două secunde. De asemenea, a fost încălțată cu anvelope speciale Pirelli slick pentru curse, suspensia a fost modificată fiind mai rigidă, i-au făst adăugate elemente care să o țină cât mai aproape de șosea, iar cabina a fost întărită cu bări ranforsate și a rămas cu un singur scaun pentru pilot.

20 de astfel de turisme electrice vor face obiectul a zece echipe în seria de curse care începe în acest an. Sezonul se va desfășura pe parcursul a șapte weekend-uri și vor include sesiuni de practică de 20 de minute și sesiuni de calificări de 60 de minute, urmate de două curse propriu-zise — una de zi și una la apus — fiecare acoperind o distanță de 60 kilometri.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă