Acasă Tech

Tech

Idei De Cadou Cu Ocazia Sărbătorilor De Iarnă Pentru Un Stil De Viață Sănătos

Idei De Cadou Cu Ocazia Sărbătorilor De Iarnă Pentru Un Stil De Viață Sănătos Aceste cadouri sunt cu siguranță perfecte pentru prietenii sau familia ta. Nu...

Costumul de bărbați hidrofob: nu se udă și nu se șifonează ușor. Cum a creat Tudor Tailor costumul care combină nanotehnologia și conceptul Made...

Te afli la un eveniment de networking, când cineva dă peste tine accidental și scapi paharul de vin sau cafeaua chiar pe costum -- partea interesantă este că nici sacoul și nici pantalonii nu se udă, nu se pătează și nici nu rămân cu vreun fel de miros. 

Apple Oprește Vânzarea Monitoarelor LG UltraFine 5K Thunderbolt din Cauza Unor Probleme Tehnice

O știre venită de la Business Insider în această dimineață spune că Apple nu va mai vinde în magazinele sale monitoarele LG UltraFine 5K Thunderbolt.

Un Minunat Ghid al Primelor PC-uri Produse

Evoluția tehnologiei către produsele subțiri—slim—este direct proporțională cu aprecierea noastră legată de giganții computerelor și direcția indicată de aceștia.

Cum a evoluat tehnologia Nike Run

De la începuturile sale modeste și până astăzi, Nike a schimbat modul în care tehnologia intră în construcția pantofilor sport.

Cel mai bun TV OLED pe care il putem cumpara in acest moment

Mai pe scurt, sigur veți dori un TV OLED în aceste condiții. Ca să fim mai preciși, un TV OLED LG, deoarece nici o altă firmă producătoare de televizoare

Un Accesoriu pentru Ghidonul Bicicletei care Transforma iPhone-ul in Cel Mai Bun Gadget pentru Ciclist

Gadget care să poată conecta toate funcțiile importante ale unui iPhone într-o singură aplicație, împreună cu un suport pentru ghidonul bicicletei

Cum Sa Iti Gasesti iPhone-ul cu Tile

Sigur ai pierdut cel puțin o dată iPhone-ul în casă sau în mașină. Primul lucru care îl poți face este să suni de pe un alt telefon pentru a-l găsi. Dar ce te faci dacă acesta este pe silențios și mai este așa de bine ascuns în cât nu îl auzi nici sunând nici vibrând. Există o soluție și vine din partea unui mic gadget care se numește Tile.

ASUS Lanseaza Notebook-ul ZenBook 3, Mai Rapid, Mai Usor, Mai Subtire ca un MacBook

ASUS a prezentat noul său notebook, ZenBook 3, care este rapid, ușor și mai subțire decât MacBook, având o grosime de 11,9 mm și o greutate de doar 910 grame.

Vonino Kidswatch S2 si Vonino Onyx XS au primit premiul special pentru inovatie

Revista Connect a celebrat în urmă cu două săptămâni 15 ani de apariție neîntreruptă pe piață, cu un eveniment în care au fost premiate cele mai bune companii și produse de telecomunicații ale anului 2015.
- Advertisement -

Recomandările Noastre

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.