TAG Heuer Prezintă Cel Mai Scump Smartwatch din Lume, 161.000 Euro pentru Connected Modular 45 Full Diamond

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

TAG Heuer Prezintă Cel Mai Scump Smartwatch din Lume, 161.000 Euro pentru Connected Modular 45 Full Diamond

Deși multi producători consacrați de ceasuri de mână consideră că smartwatch-urile nu au nici un viitor sau că nu merită să investească prea mult într-o astfel de jucărie, TAG Heuer contrazice aceste teorii și revine acum cu o versiune îmbunătățită a smartwatch-ului Connected Modular 45 lansat anul trecut.

- Advertisement -

Producătorul Elvețian a adăugat 589 de bucățele de diamante pe Connected Modular 45—în total 23,35 carate—smartwatch-ul fiind prezentat în aceste zile cu ocazia Salonului Internațional Haute Horlogerie de la Geneva. Așa cum nici diamantele nu sunt niște piese ieftine, nici ceasul nu va putea fi mai prejos, acesta ajungând la frumoasa sumă de 190.000 franci elvețieni conform site-ului DroidLife. La o simplă convertire a francilor în Euro, rezultă suma de 161.000 Euro.

Ceasul este în principiu același smartwatch Connected Modular 45 lansat anul trecut la prețul de 1.600 dolari, dar cu majore îmbunătățiri pe parte de design estetic și preț. Astfel, pe lângă cele 589 de bucățele de diamante, carcasa este realizată dintr-un aur alb de 18K. Denumit acum TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond, smartwatch-ul devine cel mai scump Android Wear din lume și totodată cel mai scump smartwatch din lume, loc deținut până în prezent de Apple Watch 18K-Gold Edition care a fost lansat la un preț de 17.000 dolari.

Deși diamantele rămân valoroase pentru totdeauna, nu același lucru se poate spune despre Android Wear. În ciuda aspectului spectaculos, smartwatch-ul nu aduce prea multe îmbunătățiri, prezentând versiunea standard a Android Wear 2.0, aceeași cu care a fost lansată și versiunea originala anul trecut. TAG Heuer a oferit clienților săi opțiuni de upgradare pentru linia de smartwatch-uri Connected, dar nu se știe daca acest program va fi disponibil și în cazul Connected Modular 45 Full Diamond.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă