Sygic Travel include transportul public pe aplicație și pe site-ul web

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Sygic Travel include transportul public pe aplicație și pe site-ul web

Sygic, cea mai accesată unealtă de navigație GPS din lume, a incorporat opțiunea de asistență în planificarea traseelor utilizând transportul public. Utilizatorii vor putea acum să organizeze o călătorie incluzând o cursă cu metroul sau cu tramvaiul în sute din orașe din întreaga lume. Atât agenda web Sygic Maps cât și aplicațiile mobile pentru iPhone și Android cuprind această nouă opțiune.

- Advertisement -

“Transportul public este o opțiune pe care utilizatorii noștri au solicitat-o de foarte mult timp. Această nouă funcție se va dovedi foarte la îndemână în momentul în care vă aflați în oraș întrucât vă permite să accesați cu ușurință un traseu de la poziția dvs. actuală la destinația dorită,” menționează Lukáš Nevosád, vice-președinte Travel în cadrul companiei Sygic.

“Totodată oferă posibilitatea de a planifica în avans traseul utilizând transportul public pe care îl puteți ulterior adăuga la viitoarea dumneavoastră călătorie. Atunci când porniți la drum și vă conectați la Internet, spre exemplu o lună mai târziu, aplicația va furniza legături disponibile pentru acel moment,” adaugă Nevosád.

Citește si: Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch

Sygic Travel a inclus conținut privind transportul public pentru majoritatea destinațiilor de top din Europa (spre exemplu Praga, Veneția, Milano, Barcelona, Madrid, Valencia), din America de Nord (precum New York City, Washington D.C., San Francisco), din Australia și din Noua Zeelandă. La momentul actual compania este în curs de a adăuga mai multe orașe. Conținutul privind transportul public este preluat direct de pe site-urile orașelor și destinațiilor respective care publică programul de funcționare. Conținutul este actualizat zilnic, incluzând totodată și informații privind diferite suspendări, deviații sau alte modificări.

Rutele cu mijloace de transport public sunt disponibile în Planificatorul de trasee pe site-ul Sygic Maps și pe aplicațiile mobile Sygic Travel. În momentul în care veți deschide detaliile unui obiectiv pe mobil, vor fi afișate și informații cu cele mai eficiente căi de a ajunge acolo. Prin accesarea butonului de Navigare veți putea vedea toate rutele valabile: cu mașina, pe jos, și desigur cu mijloace de transport public, dacă există conținut disponibil pentru zona respectivă. Pe lângă navigarea utilizând transportul public, Sygic Travel poate calcula totodată și distanțele de mers pe jos precum și gestiona navigarea cu automobilul propriu. Aveți posibilitatea de a constitui un traseu cu mașina pe site-ul web pe care ulterior să îl trimiteți cu ușurință opțiunii GPS Navigation.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă