Strava Lansează Suport Complet pentru GPS-ul din Apple Watch Series 2

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Strava Lansează Suport Complet pentru GPS-ul din Apple Watch Series 2

Strava, una dintre cele mai populare aplicații utilizată de alergătorii, cicliștii și înotătorii din întraga lume, a fost actualizată și oferă acum suport complet pentru Apple Watch Series 2.

Strava a venit în sprijinul utilizatorilor popularei aplicații și în același timp posesorilor de Apple Watch Series 2, oferindu-le posibilitatea să iasă la o alergare fără a mai fi nevoiți să care iPhone-ul după ei. Suportul vine odată cu versiunea 5.13.0 și folosește în totalitate senzorul GPS integrat în Apple Watch Series 2, astfel în cât utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să aibă în permanență cele două dispozitive împerecheate pentru ca Strava să folosească GPS-ul iPhone-ului în antrenamentele lor. Șeful departamentului de Integrare Strava, Mateo Ortega, a declarat că acesta a fost doar un “prim pas” din planurile pentru suportul și compatibilitatea cu Apple Watch 2.

Cercetările și feedback-ul sportivilor conduce adesea la caracteristici și integrări noi în Strava. Suntem încântați să adăugăm și acest dispozitiv în lista noastră tot mai mare de dispozitive compatibile și să vedem acest lucru ca un prim pas în furnizarea unei experiențe excelente pentru sportivii ce folosesc Strava și Apple Watch Series 2. Sportivii se pot aștepta de acum în colo la actualizări continue, pentru că ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pe un Ceas.

Utilizatorii se pot aștepta ca aplicația Strava de pe watchOS să țină evidența unor serii de valori ce vor fi afișate direct la încheietura mâinii, incluzând pulsul, timpul, distanța și viteza.

Prin aceast suport complet, Strava se alătură unui grup restrâns de aplicații care suportă funcționalitatea GPS de pe Apple Watch Series 2, iar printre acestea se numără, Runkeeper și Nike+ Run Club.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: macrumors

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă