Strava dezvăluie un uimitor Global Heatmap ce adună peste un miliard de activități sportive

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Strava dezvăluie un uimitor Global Heatmap ce adună peste un miliard de activități sportive

Poate cea mai populară aplicație pentru bicicletă și numai din lume, Strava, a lanast de curand ultima versiune pentru global heatmap, arătându-ne astfel unde se pedalează, se aleargă sau se face cea mai multă mișcare pe glob. Acest global heatmap este rezultatul tuturor încărcărilor activităților utilizatorilor Strava, fie cu ajutorul aplicației fie direct prin website.

- Advertisement -

Harta completă poate fi accesată aici și vă permite să vedeți cu exactitate locurile în care mișcarea și sportul — indiferent de natura lui — luminează sufletele celor ce îl practică zi de zi, totul sub o vizualizare frumoasă ce acoperă întreg globul pământesc, împreună cu căteva statistici foarte interesante.

Harta este rezultatul a peste un miliard de activități încărcate de peste 10 milioane de sportivi, cumulând o distanță de peste 27 miliarde de kilometrii și o durată de 200.000 ani.

Este un lucru îmbucurător că tot mai mulți oamenii fac sport, iar acest heatmap este un lucru foarte frumos de privit. Cu toate acestea, Strava susține că acest sistem global heatmap are un scop mult mai important decât cel care am crede noi că este, putând fi folosit împreună Strava Metro pentru a folosi date importante din activitățile sportivilor, pentru a informa și planifica infrastructura pietonală și cea pentru bicicletă în peste 70 de orașe din întreaga lume.

Conform spuselor lui Jorge G. Coelho, mobility project manager în cadrul Association of Algarve Municipalities:

“The Strava Heatmap is enlightening because it lets us connect the bike riders we spot on the streets with a broader
perspective of our territory, over space and time,”

“Strava Metro then gives us the possibility to dive much deeper, breaking down data minute-by-minute and segment-by-segment for the entire road network.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: cyclingweekly

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă