State of Decay 2 se Lansează pe 22 Mai pentru Xbox One și Windows 10 și va Costa 29,99 dolari

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

State of Decay 2 se Lansează pe 22 Mai pentru Xbox One și Windows 10 și va Costa 29,99 dolari

[dropcap]M[/dropcap]ult așteptatul joc exclusiv pentru platforma Microsoft, State of Decay 2 de la Undead Labs’ are în sfârșit o dată de lansare. 

După ce fanii jocului au suferit anul trecut când Microsoft a anunțat o întârziere în ceea ce privește State of Decay 2, acum aceștia se pot bucura pentru că mai este foarte puțin până pe 22 Mai când jocul va fi lansat pe Xbox One și Windows 10.

Confirmarea acestui fapt vine chiar din partea dezvoltatorului jocului care a făcut un anunț prin IGN, anunț care nu este legat doar de data lansării ci specifică și prețul jocului—29,99 dolari pentru versiuna standard.

“Our goal is to build a long-term relationship with the State of Decay community and to foster deeper experiences with the franchise. We believe State of Decay 2 accomplishes this goal by immersing fans in the ultimate zombie survival fantasy, and we want to give more players the opportunity to join in and experience this unique game.”

Stade of Decay 2 va fi disponibil și în versiunea Ultimate Edition pentru 49,99 dolari și va include tot conținutul din versiunea standard, o copie a State of Decay: Year-One Survival Edition, cât și două pachete add-on, Independence și Daybreak. Toți cei ce optează pentru versiunea Ultimate Edition vor avea acces atât la joc cât și la add-on-uri cu câteva zile mai devreme decât cei ce aleg versiunea standard, mai exact pe 18 Mai.

State of Decat 2 va fi parte a programului Xbox Play Anywhere, ceea ce înseamnă că o dată cumpărată o copie a jocului pentru Xbox One sau Windows 10, aceasta oferă acces pe ambele platforme gratuit. Mai mult de cât atât, prin decizia recentă a celor de la Microsoft de a include toate jocurile exclusive automat în Xbox Game Pass, înseamnă că jocul va fi disponibil doar prin abonamentul lunar de 9,99 dolari.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă