Home Sport

Sport

Ce Să Mănânci și Să Bei După O Tură Grea sau Un Antrenament Intens

Nu credeți că ideea de ‘no pain, no gain’ este singura metodă prin care deveniți mai în formă și mai rapizi — reducerea durerilor și suferinței înseamnă stimularea și adaptarea mușchilor la o recuperare și reparare rapidă, metodă la fel de importantă ce ține de realimentarea corectă a mușchilor care duce după sine la îmbunătățirea rezultatelor.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Cât de Important este Peștele în Dieta Cicliștilor și a Sportivilor în General

Peștele are un conținut scăzut de calorii dar este foarte bogat în omega 3, fiind considerat o alternativa excelentă la carnea roșie. Peștele este considerat în general o alternativă bună ca și carne, fiind o sursa bună de proteine și vitamine, un aliment sănătos care ajută oricând la dieta ta. Acesta conține aproape jumătate din caloriile a 100 de grame de carne roșie, dar este mai sărac în grasimi saturate decat carnea roșie și carnea albă mâncată cu tot cu piele.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Tesla Model S cu 778 Cai Putere pregătită pentru Electric GT

Dacă acum câțiva ani era foarte greu de crezut că o mașină electrică, luxoasă și grea ar putea fi extrem de rapidă, s-a dovedit că nu este imposibil, iar Tesla Model S a devenit una dintre mașinile cu cea mai rapidă accelerare de pe piață, cu P100D care ajunge în 2,5 secunde la 100 km/h. Dar această versiune va accelera și mai rapid.

Specificatii Exclusive pentru Tesla Model 3: 0-100 km/h in Mai Putin de 4 Secunde si Autonomie de Aproape 500 km

Turul Spaniei – Vuelta a España 2017

Ruta pentru Vuelta a España 2017 va cuprinde nouă finișuri în cățărare, inclusiv Alto de l’Angliru—una dintre cele mai dure cățărări din lume întâlnite de rutierii profesioniști—o etapă de contratimp pe echipe și o singură etapă, relativ scurtă, de contratimp individual. Turul Spaniei va începe pe 19 August în Franța, în apropiere de graniță și se va încheia după 21 de etape, trei săptămâni mai târziu, pe 10 Septembrie în capitala Madrid.

Turul Frantei – Le Tour de France 2017

Close