Specificațiile Xbox Project Scorpio au fost Dezvăluite, Iată Detaliile

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Specificațiile Xbox Project Scorpio au fost Dezvăluite, Iată Detaliile

Microsoft a dezvăluit în sfârșit detaliile legate de noua consolă de jocuri numită Project Scorpio, dezvăluind faptul că hardware-ul este mult mai mult decât doar putere brută și că are capacitatea de a gestiona jocurile în formatul 4K cu ușurință.

- Advertisement -

Microsoft a decis să nu ofere doar o consolă upgradată cu trucuri mici și completări care să o facă mai performantă, ci a mers pe un target ce înseamnă performanță pură prezentată anul trecut în cadrul E3, când a fost introdus un GPU proiectat la comandă, care stă alături de 12GB de memorie rapidă GDDR5 și un cu totul alt CPU personalizat cu opt-core.

Am putut vedea tot felul de îmbunătățiri aduse celei mai noi console Microsoft Xbox One S, dar și în cazul concurenței prin PlayStation 4 Slim și PlayStation 4 Pro, lansate imediat după consola Xbox One S, dar nici una dintre aceste îmbunătățiri, în oricare dintre aceste cazuri, nu a oferit ceva cu adevărat revoluționar. În schimb, Project Scorpio, pare să fie punctul extrem la care s-a gândit Microsoft.

În loc să pună un hardware nou care să promită marea cu sarea—lucru care s-a întâmplat în cazul consumatorilor consolei Sony PlayStaton 4 Pro, atunci când a reieșit că este echipată cu o serie de probleme vizuale—Microsoft dorește să ducă titlul de consolă de jocuri la nivelul următor, prin specificații tehnice și un progres pe care nici o altă consolă de jocuri video nu a mai experimentat-o vreodată:

  • GPU: 40 unități de calcul personalizate la 1172MHz
  • CPU: 8 nuclee x86 custom tactat la 2.3GHz
  • Memorie Internă: 12GB GDDR5
  • Lățime bandă de memorie: 326 GB/s
  • Hard Disk intern: 1TB 2.5-inci
  • Unitate Optică Experience: 4K UHD Blu-ray

Cu alte cuvinte, noile nuclee într-un număr de 8, custom x86, ce se găsesc în Project Scorpio, oferă cu 31% mai multă viteză de procesare față de consola curentă Microsoft Xbox One. Prin Project Scorpio, Microsoft vede o imagine de ansamblu mult mai mare, mai mult decât să ofere doar o experiență de joc fluidă, într-un format 4K la 60fps-uri.

Cu acestea fiind spuse, mai este nevoie de câteva jocuri care să ruleze și să ofere o adevărată experiență de joc video transpusă într-o realitate virtuală atât de aproape de adevăr.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: DigitalFoundry

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă