Acasă SOFTWARE

SOFTWARE

Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

Popularul media center Kodi va fi disponibil în curând pentru toți posesorii de Xbox One. Vestea vine după ce a fost confirmată de către dezvoltatorii

Cele Mai Importante Scurtături pentru Browser-ul Safari

Dacă ești utilizator de Mac și dacă browser-ul tău preferat este Safari, atunci probabil că aceste scurtături îți vor fi de folos.

Cauți un Wallpaper Uimitor Pentru Computerul Tau? Ți-am Pregătit o Listă cu Cele Mai Interesante Site-uri pentru Wallpapers

puteți naviga prin categoriile speciale de imagini pentru ecrane ultrawide sau wide, pentru multi-display sau chiar prin categorii speciale de wallpapers

Cumpara 1 produs Leawo si primesti 7 produse Gratuite! Oferta Speciala in perioada 16 Noiembrie 2 Decembrie

Experiența pe care am avut-o în recuperarea datelor dintr-un backup mai vechi aflat în Mac-ul meu cu ajutorul programului Leawo iOS Data Recovery.

Recuperare Date: Leawo iOS Data Recovery Review

Se numește Leawo iOS Data Recovery și este un program dezvoltat pentru a recupera datele pierdute din dispozitivul tău iOS.

9 Trucuri si Ponturi pentru Browserul Safari

Browser-ul Safari este un pachet plin cu caracteristici diverse care fac ca navigarea pe internet să fie o experiență mult mai bună. De la Smart Search Fild

Lista Completa de Mac-uri Compatibile cu macOS Sierra

Mac și nu știți daca este compatibil cu noul sitem de operare de la Apple? În cele ce urmează vă vom prezenta ce Mac-uri sunt compatibile cu Sierra.

Cum Sa Folositi Split View in OS X El Capitan

Apple a adăugat în El Capitan, opțiunea Split View. Acestă opțiune, deși pentru majoritatea utilizatorilor este ceva cunoscut, pentru cei mai noi,

Homescreen.me: Incarca si Distribuie ecranul Home al iPhone-ului tau

Aât de diferit își aranjează oamenii ecranul iPhone-ului este o curiozitate naturală pentru cei mai mulți dintre noi, cei interesați de tehnologie. iPhone-ul a devenit parte integrantă a vieții noastre și văzând aplicațiile pe care diferiți oameni le au pe ecranul lor Home, oferă o bună cunoaștere asupra modului în care lucrează și își trăiesc viața. Deasemena ne oferă șansa de a descoperi noi aplicații, de a descoperi un fundal nou sau să regândim aspectul și structura organizării aplicațiilor pe propriul ecran.

Pe Safari 10 de pe macOS Sierra, Adobe Flash va fi dezactivat din start pe toate site-urile web

Pe lângă numeroasele funcții (Siri, Auto Unlock, etc.) ce vor fi disponibile în macOS Sierra — următorul update major adus sistemului de operare desktop de către Apple — acesta va include și o versiune complet nouă a browser-ului Safari, Safari 10.
- Advertisement -

Recomandările Noastre

Cum Să Restartați Forțat un iPhone sau iPad

Restartarea forțată a unui iPhone sau iPad nu este o operațiune necesară frecvent, dar se poate întâmpla să fie necesară la un moment dat.

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro