Home SOFTWARE

SOFTWARE

Expediază Un Fișier Între Două Dispozitive Rapid și Ușor prin Takeafile

Atunci când folosiți email-ul personal pentru a transmite un fișier cuiva sau folosiți un serviciu gen Dropbox pentru a transfera fișiere între dispozitive, datele respective trăiesc practic undeva pe un server intermediar. Din această cauză întreg transferul poate dura ceva timp, atât la încărcarea fișierului cât și la descărcarea lui, în funcție de viteza perimsă de acestea. Dacă doriți ca lucrurile să meargă mult mai repede, fără intermediari în acest proces, folosind tehnologia peer-to-peer, vă recomandăm Takeafile.com

Folosesti Firefox? Uite 7 Scurtaturi pe care ar trebui sa le incerci cat mai repede

Steam Adaugă în Liniște Opțiunea de a Muta în alte Foldere Jocurile deja Instalate

Populara platformă de jocuri Steam a adăugat o nouă opțiune astăzi, disponibilă tuturor utilizatorilor imediat după actualizarea de software. Este vorba de posibilitatea mutării jocurilor deja instalate într-o cu totul altă locație de pe hard disk. Steam oferea de ceva timp utilizatorilor posibilitatea instalării jocurilor în alt folder decât cel dedicat, iar acum se pot muta oricând și oriunde și jocurile deja instalate. Totul se face cu câteva click-uri.

Cum Sa Schimbi Frecventa Actualizarilor de Software la Mac OS X

Cauți un Wallpaper Uimitor Pentru Computerul Tau? Ți-am Pregătit o Listă cu Cele Mai Interesante Site-uri pentru Wallpapers

Fie că vă place ca mai multe imagini de fundal să se schimbe pe ecranul desktop-ului vostru, fie că doriți ca o singură poză superbă statică să fie setată ca imagine de fundal, sau eventual una minimală, există nenumărate locuri în care puteți să găsiți ceva superb cu care să îmbrăcați desktop background-ul computerului vostru.

Folosesti Chrome? Uite 7 Scurtaturi pe care ar trebui sa le incerci cat mai repede

Cumpara 1 produs Leawo si primesti 7 produse Gratuite! Oferta Speciala in perioada 16 Noiembrie 2 Decembrie

Scriam aici despre experiența pe care am avut-o în recuperarea datelor dintr-un backup mai vechi aflat în Mac-ul meu cu ajutorul programului Leawo iOS Data Recovery. Tot în acel articol menționam și faptul că programul este destul de scump, 59,99 dolari. Trebuie să știți însă, că echipa Leawo Software are o promoție cu ocazia sărbătorii Thanksgiving pentru toate produsele sale.
leawo-ios-data-recovery-review
8.7

Recuperare Date: Leawo iOS Data Recovery Review

Close