Smartwatch-ul TAG Heuer Connected Modular 45 este un Ceas Modular de Lux

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Smartwatch-ul TAG Heuer Connected Modular 45 este un Ceas Modular de Lux

Producătorul Elvețian de ceasuri TAG Heuer a lansat pe piață smartwatch-ul anunțat Connected sub denumirea completă: TAG Heuer Connected Modular 45.

- Advertisement -

TAG Heuer Connected Modular 45 este un smartwatch ce rulează Android Wear 2.0, vine într-o gamă largă de materiale și cu o serie de piese interschimbabile care le permit clienților să-și personalizeze ceasul după cum doresc. Tot acest pachet costă 1.600 euro (1.650 dolari).

Cel mai interesant lucru la Modular 45 este faptul că smartwatch-ul în sine poate fi schimbat. Astfel, carcasă de 45mm ce ține toată tehnologia smart, poate fi schimbată cu o carcasă normală de ceas TAG Heuer. Astfel, pentru prețul plătit primiți practic două ceasuri diferite, unul smart și unul mecanic, lucru care nu face altceva decât să sporească longevitatea ceasului, asta în condițiile în care majoritatea smartwatch-urilor de astăzi nu depășesc doi ani ca termen de utilizare. Chiar dacă dispozitivul Android Wear va rămâne în urmă la un moment dat, șansa de a putea schimba carcasă cu una normală de ceas mecanic va face ca ceasul să fie folosit pentru o perioadă lungă de timp.

În plus față de aceste două carcase și curelele aferente, TAG Heuer Connected Modular 45 are la dispoziție suficiente accesorii pentru a realiza peste 500 de combinații diferite de design. Carcasa ceasului vine într-un finisaj de satin sau titan, într-o combinație de aur galben de 18K sau într-o culoare neagră pe un material ceramic. Toate variantele pot să fie sau nu, încurstate cu diamante. Sunt disponibile cel puțin 18 modele de curele în acest moment, inclusiv o variantă din piele, una din cauciuc, titan sau ceramică. Fiecare cumpărător are posibilitatea să-și personalizeze ceasul Modular 45 înainte de cumpărare, dar nu se știe cu exactitate câte componente include pachetul de 1.600 euro.

Ca specificații tehnice, Modular 45 vine cu Android Wear 2.0 (TAG Heuer va actualiza această versiune a sistemului de operare și pe smartwatch-ul original până la sfărșitul acestei luni), are un procesor Intel Z34XX, 4GB memorie internă, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS și senzor ambiental, toate funcțiile fiind afișate pe un ecran AMOLED de 1,39 inci. Modular 45 nu va avea senzor de puls și nici LTE, dar este posibil ca Modular 45 să primească pe parcurs piese interschimbabile care să ofere aceste funcții. Smartwatch-ul este rezistent la apă până la 30 metri și oferă o autonomie de cel puțin 30 de ore pentru o singură încărcare, conform declarațiilor companiei TAG Heuer. Este fără doar și poate unul dintre cele mai bine dotate ceasuri Android Wear lansate până în momentul de față, doar că este un produs de lux și nu este destintat majorității.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă