Skoda Kodiaq va primi tratamentul Scout și va Debuta la Geneva

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Skoda Kodiaq va primi tratamentul Scout și va Debuta la Geneva

Deși am putea spune că acesată mișcare nu ar fi necesară, Grupul Volkswagen consideră cu totul altceva și se pregătește să aplice tratamentul Scout noului SUV, Skoda Kodiaq.

- Advertisement -

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Scout, acesta este tratamentul aplicat de Skoda pentru a îmbunătăți automobilele sale, făcându-le mai robuste, mai atractive, mai puternice și mai potrivite pentru drumurile off-road.

Skoda Kodiaq Scout este similar cu liniile VW Alltrack, Audi Allroad și Seat X-Perience. Brandul ceh a aplicat deja aceste tratamente la versiuni succesive ale modelului Octavia, Roomster și Fabia, iar acum își aplică acest tratament primului său SUV propriu-zis.

Kodiaq Scout se remarcă prin jante specifice de 19 inci, geamuri colorate, prin protecția șasiului în culoare argintie, de șinele de pe plafon, de elementele cromate pentru ramele de la geamuri și uși, de oglizile cromate și de căteva insigne speciale aplicate atât pe exterior cât și pe interior.

Din moment ce Kodiaq este un sportiv utilitar din fabricație, Skoda nu va mai trebui să modifice garda la sol, acesta primind doar câteva tehnologii diferite, ca Asistența Off-Road sau opțiuni pentru drumuri accidentate și bineînțeles, tracțiune integrală.

Skoda Kodiaq Scout va fi disponibil cu patru variante de motorizare — două pe benzină și două diesel, cu puteri ce ajung până la 190 cai putre. Kodiaq Scout va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă