Skate 3 intră de astăzi în lista Jocurilor Gratuite EA Access pentru Xbox One

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Skate 3 intră de astăzi în lista Jocurilor Gratuite EA Access pentru Xbox One

Luna trecută EA anunța că Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge vor fi adăugate ca jocuri gratuite prin EA Access. Primul joc din cele enumerate atunci a sosit, este vorba de Skate 3.

Skate 3 este un joc de pe Xbox 360 ce poate fi jucat pe Xbox One prin programul de compatibilitate și nu are nevoie de prea multă prezentare. Este un joc cu și despre pasionații de skateboarding, un fel de Tony Hawk Pro Skater, dar cu posibilitatea de a-ți face o întreagă echipă și chiar un business din skateboarding. În rest este vorba de multe sărituri și trucuri, pe circuite de toate felurile, de la clasicele ovale la circuite stradale și multe altele în competiții și single player.

Pentru cei ce nu știu, EA Access este un abonament oferit de Electronic Arts tuturor utilizatorilor de console Xbox One. EA Acces oferă peste 30 de jocuri gratuite pe totată perioada serviciului și este disponibil și pentru PC sub numele de Origin Access. Abonamentul lunar costă 5 dolari, iar cel anual 30 dolari și pentru această sumă abonații pot juca oricând orice joc dintre cele disponibile gratuit, la care se adaugă tot timpul noi titluri. Tot prin acest serviciu se pot juca pentru câteva ore titlurile EA chiar înainte de lansare. Un alt beneficiu al serviciului este o reducere de 10 procente pentru abonați, ce se aplică pentru toate jocurile companiei.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă