Review: Adidas Top Ten Hi

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Review: Adidas Top Ten Hi

Adidas Originals a lansat modelul Top Ten Hi ca un pantof semnătură pentru zece jucători cheie în anii ’70. După aproximativ 40 de ani pe piață, Top Ten Hi s-au relansat și încă arată foarte fresh și întoarce privirile multora.

- Advertisement -

Începând ca un frontrunner în baschet și cu un imens succes în liga mare, Top Ten Hi a făcut saltul de pe terenul de baschet direct în strada anilor ’80, creând un stil de viață în jurul său fără a sacrifica elementele clasice esențiale și totodată, accesibilitatea. Extrem de confortabili și stilați, Adidas Top Ten Hi sunt din nou în acțiune și sunt mai buni ca niciodată, păstrând aceeași piele de calitate pe care sunt aplicate elementele distinctive reprezentate de cele 3-Dungi, pielea întoarsă pe vârful pantofului, gulerul detaliat și o limba mare din cauciuc păstrată ca moștenire.

Adidas Top Ten Hi sunt extrem de confortabili și foarte ușori, ceea ce îi face să fie foarte recomandați de cei ce deja îi au în picioare. Datorită pielii de calitate pantoful stă foarte bine pe picior și oferă un suport perfect pentru gleznă, fiind în același timp și suficient de respirabili. Aspectul clasic și variantele de culori disponibile îi fac perfecți pentru mai toate ținutele, putând fi legați în mai multe variante datorită găurilor pentru șireturi proiectate perfect pe pantof.

Adidas Top Ten Hi s-au dovedit de-a lungul timpului un pantof perfect pentru baschet dar și pentru stradă, fiind foarte rezistenți, extrem de confortabili și cu un preț ce merită toată atenția doritorilor. Prețul pentru o pereche de Adidas Top Ten Hi este de aproximativ 400 lei.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă