Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Aveți un iPhone SE 2 (2020) care s-a blocat, care închide apelurile din senin, se comportă ciudat, nu mai puteți răspunde la el sau pur și simplu nu mai puteți să îl opriți și să îl reporniți normal?

- Advertisement -

În oricare din aceste situații v-ați afla este probabil nevoie de o restartare forțată a iPhone SE 2 pentru ca dispozitivul să își revină la normal.

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

De reținut că orice restartare, resetare sau repornire forțată înseamnă practic același lucru. Indiferent de combinația de cuvinte folosite pe parcursul tutorialului, rezultatul este același.

O dată cu lansarea primului iPhone cu Face ID în 2017, Apple a schimbat procesul de restartare forțată a iPhone-ului.

În cazul în care ați trecut de la un iPhone SE prima generație la care resetarea forțată se făcea prin apăsarea și menținerea apăsată a butonului Sleep/Wake împreună cu butonul Home, acest lucru nu mai este valabil pentru resetarea iPhone SE 2.

Trebuie să vă obișnuiți și cu câteva terminologii noi pe care Apple le-a schimbat odată cu lansarea iPhone X.

Astfel că butonul de pe partea dreaptă se numește acum butonul Side în loc de butonul Sleep/Wake sau Power.

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat un iPhone SE 2 (2020)

Parcurgeți cu atenție pașii următori pentru a restarta forțat, reseta forțat sau reporni forțat un iPhone SE 2 (2020).

- Advertisement -

Pasul 1: Apăsați și eliberați rapid butonul Volume Sus.

Pasul 2: Apăsați și eliberați rapid butonul Volume Jos.

Pasul 3: Apăsați și mențineți apăsat butonul Side.

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Pasul 4:  Pe ecranul iPhone-ului veți vedea butonul “Slide to Power”, ignorați-l și continuați să mențineți apăsat butonul Side până când veți vedea pe ecran logo-ul Apple.

Asta a fost tot. iPhone-ul SE 2 s-a repornit și va afișa pe ecran “Swipe up to unlock”.

În mod normal, așa cum am menționat și mai sus, acest proces nu este obligatoriu, dar în cazul în care iPhone-ul SE 2 nu mai răspunde la comenzi, nu poate fi oprit și pornit în mod normal, s-a blocat, închide apelurile, nu se poate respunde la un apel sau orice alt comportament neobișnuit, atunci restartarea, resetarea sau repornirea forțată este mai mult decât necesară.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă