RCS&RDS Reintroduce Discovery împreună cu Cinemax 2, HBO 2, TLC și E!

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

RCS&RDS Reintroduce Discovery împreună cu Cinemax 2, HBO 2, TLC și E!

După mai bine de patru ani de când RDS&RCS a decis să scoată din grila de programe canalele Discovery din cauza expirării contractului urmat de anumite neînțelegeri dintre companii, aflăm acum că s-a ajuns la un nou acord între cei doi, care nu face altcea decât să ne bucure.

Operatorul RCS&RDS din România va reintroduce în grila sa de programe TV canalele Discovery, inclusiv HD, împreună cu alte noi canala ca Cinemax 2 SD, TLC, E! Entertainment și HBO 2 HD. Astfel, canalele Discovery (SD și HD), împreună cu TLC, E! Entertainment (SD și HD) vor face parte din pachetele de bază, în timp ce Cinemax 2 SD și HBO 2 HD vor fi incluse în pachetele MaxPak.

Această informație nu este încă confirmată oficial pe site-ul RDS&RCS însă sunt surse din interiorul companiei care au furnizat aceste informații și în urma unui apel telefonic la Relații Clienți am fost înștiințați că aceste canale vor face în curând parte din grila de programe. Totul este acum doar o chestiune de timp până va fi publică această știre și până când vom putea scana și vom putea regăsi Discovery în lista de canale.

UPDATE: 30.12.2017 ora 17.40

După o scanare completă a canalelor TV, în grila RCS&RDS am găsit următoarele canale disponibile din cele menționate în această știre: Cinemax 2 SD, Discovery Ro SD, E! Entertainment SD și HD și TLC SD. Nici urmă de Discovery HD sau alte canale gen Animal Planet sau Discovery Science.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă