PS5 vs. Xbox Scarlett: O Comparație A Viitoarelor Console

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

PS5 vs. Xbox Scarlett: O Comparație A Viitoarelor Console

În 2020 cei mai importanți doi jucători din industria de gaming, Sony și Microsoft, vor lansa fiecare câte o consolă pentru jocuri video nouă. Astfel, cam peste un an de acum în colo, vom putea comanda pentru prima dată viitorul Sony PlayStation 5 și viitorul Xbox care în momentul de față se identifică printr-un nume de proiect Xbox Scarlett.

- Advertisement -

Deși la momentul actual nu se cunosc foarte multe detalii, totuși producătorii au făcut publice parte din specificațiile tehnice ale viitoarelor lor console care se traduc simplu, din numere în performanță. Cu ajutorul acestor informații putem începe să comparăm similaritățile și diferențele dintre cele două viitoare console Xbox Scarlett și PlayStation 5.

Specificații

Există foarte multe specificații ale celor două console pe care nu le cunoaștem încă, cum ar prețul, dar avem suficiente informații pentru a începe o comparație între Scarlett și PS5. Cum veți putea observa în comparația următoare, consolele nu sunt chiar atât de diferite. Ambele suportând ray-tracing de exemplu, care le va permite să simuleze mai bine lumina din jocuri.

PlayStation 5 Xbox Scarlett
Procesor 8-Core AMD Ryzen Zen 2 CPU 1.6GHz AMD Ryzen Zen 2 CPU
Grafică AMD Radeon Navi GPU AMD Arcturus GPU
RAM necunoscut 16GB GDDR6 SDRAM
Stocare SSD 1TB SSD
Unitate Optică Da (4K Blu-ray) Da
Rezoluție Maximă La Ieșire 8K 8K
Frame Rate Maxim 120fps 120fps
Suport VR Da necunoscut
Cloud Gaming PlayStation Now (neconfirmat) Microsoft xCloud (neconfirmat)
Backwards Compatibility Da (Jocurile PS4) Da (Jocurile Xbox, Xbox 360, Xbox One)
Dimensiuni necunoscut necunoscut
Culoare necunoscut necunoscut
Dată Lansare Decembrie 2020 Decembrie 2020

Ambele console vor utiliza SSD-uri lucru ce va fi clar o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește timpul de încărcare a unui joc.

Indiferent de ce consolă veți alege, cu siguranță veți primi un upgrade. Consola Scarlett sugerează o consolă mult mai puternică față de Xbox One X, iar PS5 este fără doar și poate mai puternică ca PS4 Pro.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
SourceGAMESPOT
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă