Poți juca Peste 100 de Jocuri cu 10 dolari pe lună prin Xbox Game Pass

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Poți juca Peste 100 de Jocuri cu 10 dolari pe lună prin Xbox Game Pass

Microsoft a anunțat un nou serviciu pe bază de abonament lunar cu jocuri gratuite pentru Xbox One, ce va include peste 100 de jocuri compatibile. Serviciul se numește Game Pass, va costa 10 dolari pe lună (8£ pentru utilizatorii din România cu cont de UK) și va include jocuri Xbox One și jocuri Xbox 360 compatibile cu consolele Xbox One și Xbox One S prin programul de compatibilitate.

- Advertisement -

Microsoft nu a publicat pentru moment o listă completă cu jocurile ce vor fi incluse prin acest serviciu, dar a notificat câteva titluri, printre care: Halo 5: Guardians, Saints Row IV Re-Elected, NBA 2K16, Mad Max, LEGO Batman, Mega Man Legacy Collection, Terraria, Payday 2, Gears of War: Ultimate Edition, Fable III, SoulCalibur II și Tekken Tag Tournament 2. Printre editorii ce vor face parte din acest program se vor găsi 2K, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, Sega, SNK, THQ Nordic GmbH, Warner Bros. Interactive Entertainment și Microsoft Studios.

În cadrul serviciului Game Pass vor fi adăugate cu regularitate jocuri noi, dar ne putem aștepta ca titlurile noi și lansările importante să nu ajungă în acest serviciu decât după o anumită perioada de la lansarea lor pe piață. Tot prin acest serviciu, abonații vor putea beneficia și de reduceri consistente pentru jocurile din listă, iar în cazul în care doriți ca un anumit titlu să vă rămână în colecție și după terminarea abonamentului, puteți să îl achiziționați beneficiind de aceste discount-uri.

Game Pass vine în completarea programului Xbox Live Gold — care oferă câteva jocuri gratuite ce pot fi descărcate în fiecare lună și acces la toate serverele online pentru modul multiplayer, iar asta pentru un abonament de aproximativ 60 dolari pe an — oferind acces instant la o librărie mult mai mare de jocuri.

Serviciul Game Pass va fi disponibil undeva spre sfârșitul acestei primăveri contra unei taxe lunare de 9,99 dolari pe lună.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă