Polar M460, Noul Ciclocomputer GPS cu Valori de Putere Avansate, Strava Live Segments și Barometru de Înaltă Precizie

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Polar M460, Noul Ciclocomputer GPS cu Valori de Putere Avansate, Strava Live Segments și Barometru de Înaltă Precizie

La nici o lună de la lansarea centurii pentru piept și a senzorului pentru puls H10, compania Finlandeză Polar ne face cunoștință cu noul său ciclocomputer M460.

Polar M460 este urmașul lui M450 lansat în 2015, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, pentru că noul ciclocoputer GPS păstrează un design aproape identic, dar aduce un plus de performanțe și caracteristici noi.

Citește: Review-ul Ciclocomputerului Polar M450

Specificații Polar M460:

 • Greutate: 50 grame
 • Grosime: 14 milimetri
 • Dimensiune ecran: 34,65 mm x 34.65 mm (128 x 128pixeli)
 • Rezistent la apă conform standardului IPX7
 • Baterie: 385 mAh reîncărcabilă prin micro-USB
 • Autonomie baterie: până la 16 ore de înregistrare continuă cu senzor de puls conectat și GPS-ul activat
 • Memorie internă: 64MB
 • Barometru de înaltă precizie
 • GPS precis și sensibil
 • Sateliți GPS preîncărcați
 • Compatibil cu power metere Bluetooth
 • Bluetooth Smart
 • Conectare cu PC și Mac
 • Aplicație mobilă Polar Flow
 • Smart notifications
 • Lumină de siguranță
 • Compatibil Strava și Live Segments
 • Compatibil cu centura pentru puls H10

Noul Polar M460 vine într-o singură culoare, o nuanță de gri cu aspect de fibră de carbon și dispune de aceleași butoane ca și predecesorul său, doar că de această date ele sunt mult mai bine texturate și mai pronunțate, Polar reparând astfel una dintre micile nemulțumiri legate de modelul anterior. M460 se laudă cu o autonomie de 16 ore în condițiile de utilizare continuă cu o centură pentru puls conectată și cu GPS-ul activ, iar ca și utilizator al modelul M450, tind să cred acest lucru pentru că și modelul anterior se ridică la această performanță.

Pe lângă această autonomie foarte bună, ceea ce majoritatea utilizatorilor așteaptă de la un ciclocomputer GPS modern sunt în primul rând lucrurile esențiale pe care trebuie să le facă un astfel de dispozitiv, ca înregistrarea vitezei, a distanței, a puterii, a pulsului și a traseului. Toate acestea Polar M460 știe să le monitorizeze, cu puterea, pulsul sau viteza împărțite pe câmpuri, dar și cu noutăți legate de partea de putere, unde noul dispozitiv oferă acum informații despre puterea normalizată, oferind informații prețioase legate de factorul intensitate și de cel al efortului în antrenamente, precum și valori ca balanța dintre piciorul stâng și drept și forța vectorială.

Polar a adăugat pentru M460 suport pentru power metere ca Power Tap C1, G3 și P1, Stages, Wahoo Kickr, 4iii precision, Rotor 2INpower sau Look Keo Power.

Toate dispozitivele Polar aflate pe piață până la această dată, indiferent că vorbim de ceasuri sau ciclocomputere, nu oferă conectivitate ANT+ ci doar Bluetooth, iar M460 nu schimbă ideea Polar legată de faptul că o conexine Bluetooth oferă o mai bună stabilitate între senzorii compatibili conectați. ANT+ este protocolul Garmin pentru conectarea cu senzorii pentru biciclete sau cei de puls, dar și cu diferite alte dispozitive pentru antrenamente, fiind oarecum un standard în domeniu, cu toate acestea, Garmin a adăugat pe ultimele sale dispozitive suport pentru senzorii Bluetooth, iar un astfel de produs este Forerunner 935.

Datorită Bluetooth-ului încorporat, M460 nu doar că oferă informații de la toți senzorii conectați pe bicicletă, dar va afișa și notificări de la smartphone-ul împerecheat. Tot prin acest suport, M460 va încărca fiecare activitate înregistrată direct în aplicația de antrenament Polar Flow (iOS și Android), iar de aici va fi împinsă automat către Strava sau mai nou, către TrainingPeaks.

Pentru utilizatorii Strava și totodată membrii Premium al popularului serviciu, Polar a adăugat pe M460 suport pentru Strava Live Segments—dispozitivul vine la pachet cu două luni gratuite de membru Premium Strava.

Ecranul păstrează aceeași dimensiune ca și cea a predecesorului M450, măsurând 34,65 mm x 34,65 mm, oferind un ecran monochrome cu o rezoluție de 128 x 128 pixeli și un contrast puternic de negru și alb care este ușor de citit în condiții de lumină puternică. Informațiile înregistrate de dispozitiv pot fi afișate pe 10 pagini cu câte patru rânduri fiecare, pagini ce pot fi personalizate cu ajutorul aplicației Polar Flow.

Polar M460 are un senzor GPS mult mai precis și sensibil, dar și un Barometru de înaltă precizie care va înregistra altitudinea reală, gradele de înclinație ale pantelor și diferența de nivel acumulată, fără a se mai baza pe senzorul GPS care nu este întotdeauna foarte precis.

Polar s-a gândit și la siguranța cicliștilor și a menținut acel mic LED încoporat în carcasa lui M460, care în condițiile de lumină scăzută se activează automat, clipind pentru a putea fi observați atunci când pedalați în trafic.

Polar M460 este disponibil prin site-ul companiei și costă 170 euro în variantă standard sau 230 euro în pachet cu noua centură Polar H10. Ambele variante oferă două luni de membru Premium Strava.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Polar

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă