Home PC

PC

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

Blizzard Entertainment a anunțat o versiune HD a clasicului joc de strategie (RTS) Starcraft, ce se va numi simplu, StarCraft: Remastered. Jocul va include tot conținutul din jocul original și expansion-ul Brood War. StarCraft: Remastered va beneficia de o grafică de înaltă definiție 4K, împreună cu sunete, efecte sonore și muzică actualizate. Ca să fie și mai interesant, au fost introduse și noi caracteristici, printre care matchmaking.

Call of Duty: Infinite Warfare – Cerinte Minime pentru Sistem

Valve împreună cu alte companii de jocuri Investigate de Comisia Europeană pentru practici anticoncurențiale

Comisia Europeană a deschis astăzi mai multe anchete împotriva câtorva companii despre care se crede că încearcă să împiedice clienții să beneficieze de achizițiile transfrontaliere. Alături de electronicele de consum și cazările la hoteluri, companiile ce produc și livrează jocuri video intră în atenția comisiei care investighează...

Watch Dogs 2 Disponibil de Acum și pe PC

Microsoft spune că este Aproape de Căștigarea Luptei împotriva Mac-urilor

Microsoft încearcă de ani de zile să lupte împotriva Mac-urilor cu computere Windows premium, însă fără a câștiga vreo bătălie importantă. Se poate să fi sosit momentul? Microsoft a lansat un computer premium care se numește Surface Studio, prezentat în premieră la finalul anului trecut.

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

Un Minunat Ghid al Primelor PC-uri Produse

Evoluția tehnologiei către produsele subțiri—slim—este direct proporțională cu aprecierea noastră legată de giganții computerelor și direcția indicată de aceștia. Bineînțeles, noul MacBook este un produs subțire și extrem de frumos și ca el sunt foarte multe exemple de la alți producători, dar niciodată nu va putea umple gaura lăsată în inima nostalgicilor de către primul computer cu adevărat portabil — Osborne 1.

Microsoft spune că este Aproape de Căștigarea Luptei împotriva Mac-urilor

Close