Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Sunt prea multe aplicații pe Mac care se deschid automat atunci când îl porniți? Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

- Advertisement -

Probabil că sunt anumite aplicații Mac care nu vă deranjează că se deschid automat de fiecare dată când porniți și vă logați pe Mac. Poate utilizați Mac-ul pentru munca obișnuită și folosiți, de exemplu, aplicația Slack pentru a comunica cu colegii sau cu echipa, iar tocmai din acest motiv doriți să fiți cât mai rapid în direct cu ei. Dar dacă sunt aplicații Mac care se deschid automat la pornire și nu doriți acest lucru, vă voi explica rapid și simplu cum puteți opri acest proces.

Acest scurt tutorial este pentru cei mai noi utilizatori de Mac și vă arată cum să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare.

Opriți deschiderea aplicațiilor Mac folosind System Preferences

Din aplicația System Preferences pe Mac puteți vedea toate aplicațiile care sunt setate să se deschidă automat atunci când porniți computerul. Pentru a avea acces la întreaga listă urmați pașii de mai jos:

1. Click pe pictograma Apple  > System Preferences din bara de meniu sau pe aplicația System Preferences din Dock-ul Mac-ului.

2. Alegeți Users & Groups.

3. Selectați user-ul din stânga dacă aveți mai mult de unul setat.

4. Faceți click pe meniul Login Items din dreapta.

5. Aici veți vedea doate aplicațiile care sunt setate să se deschidă automat la pornirea Mac-ului. Pentru a șterge o aplicație din listă selectați-o și apăsați pe semnul minus din partea de jos a ferestrei.

- Advertisement -

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Opriți deschiderea aplicațiilor Mac folosind Dock-ul

Dacă există o anumită aplicație care continuă să se deschidă automat puteți să o opriți foarte rapid chiar din Dock-ul Mac-ului.

1. Faceți Click-drepta sau Control + click pe pictograma aplicației respective în Dock.

2. Mergeți în meniul pop-out la Options.

3. Dacă apare bifată opțiunea Open at Login, debifați-o.

Același lucru se poate face și cu o aplicație care doriți să intre rapid în lista aplicațiilor Mac ce pornesc automat la deschiderea computerului. Acest lucru înseamnă că urmați pașii de mai sus și bifați opțiunea Open at Login.

Deși este o opțiune grozavă să aveți aplicații Mac care se deschid automat atunci când porniți computerul, este și un minus pentru aplicațiile Mac care nu necesită pornire automată zi de zi consumând resurse necesare.

Aveți aplicații pe Mac care se deschid automat? Care sunt acestea? Lăsați-ne un comentariu în secțiunea de mai jos!

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă