O Veche Dacia Modificată Provoacă un BMW i8 într-o Cursă de 400 metri

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

O Veche Dacia Modificată Provoacă un BMW i8 într-o Cursă de 400 metri

Nici un inginer Dacia nu se gândea în urmă cu patru decenii ca una dintre creațiile lor ar putea concura cu astfel de mașini puternice în probele de liniuțe mulți ani mai târziu. Uite că astăzi acest lucru este posibil.

Unii dintre împătimiții tuning-ului au considerat că o mașină de epocă Românească poate să facă față curselor de drag. O astfel de cursă a avut loc la sfărșitul lunii Octombrie în Câmpia Turzii, unde pe o distanță de 400 de metri o veche Dacie s-a întrecut cu o mașină mult mai puternică și mult mai scumpă, BMW i8 – 362 cai putere.

Proprietarul acestei relicve a făcut câteva modificări importante automobilului și i-a montat un motor de 2.0 litri turbo sub capotă, motor ce dezvoltă aproximativ 340 cai puteri, toți transmiși către sistemul de tracțiune integrală al mașinii. Da, ați auzit bine, TRACȚIUNE INTEGRALĂ pe Dacia 1300 în locul tracțiunii față, și 340 de cai putere dintr-un motor de 2.0 litrii turbo în locul vechiului motor de 1.3 litri asiprat natural ce producea puțin peste 50 de căluți la vreme când mașina era nouă.

Indiferent de rezultatul de pe pistă, Dacia face senzație și arată că nu și-a pierdut valoarea!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă