O Noua Schita Dezvaluita ne Arata cu Exactitate Spatele lui iPhone 7

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

O Noua Schita Dezvaluita ne Arata cu Exactitate Spatele lui iPhone 7

Au fost și sunt în continuare o grămadă de informații legate de viitorul iPhone 7, s-a discutat despre faptul că va fi și mai subțire, că nu va mai avea mufă pentru căști, dar nimic legat despre dimensiunile lui.

- Advertisement -

De curând a apărut o poză, o schiță mai exact, care ne afișează cu exactitate spatele viitorului iPhone 7, deja circulau mai multe poze care sugerau acest aspect, acesta din urmă întărind și mai mult celelalte zvonuri și imagini, dar mai mult de atât, putem vedea acum și dimensiunile acestuia. Imaginea sugerează că ar fi vorba de un iPhone 7 și că va avea dimensiuni exacte cu ale lui iPhone 6s.

Schița a fost postată de site-ul francez Nowhereelse.fr, și putem observa că lungimea schiței indică 138.3 mm în timp ce lățimea este de 67.12 mm, ceea ce înseamnă, la fel ca și iPhone 6s.

Trebuie să luam în considerare faptul că aceste imagini recente sunt bazate pe o poză după un desen făcut de către cineva, cu nici o sursă exactă de unde au venit aceste imagini, dar Nowhereelse.fr a mai transmis în trecut informații foarte exacte și diferite alte scurgeri legate de celelalte iPhone-uri, lucru care face ca și acesastă informație să merite atenția cuvenită.

iPhone 7 sketch nowhereelse-650-80

Din păcate, schița nu ne spune și grosimea telefonului, sau orice altceva despre terminal, dar cu aceste ultime informații chiar putem deduce că design-ul lui iPhone 7 nu va primi o modificare așa de mare, poate doar camera dublă ce se preconizează că va fi disponibilă pe iPhone 7 Plus.

Se pot observa totuși mici modificări care vin parcă la colțuri, puțin mai rotunjite, senzorul pentru cameră este și el mai mare și poziționarea este de asemenea diferită față de iPhone 6s.

Aceasta este prima imagine în care putem vedea camera mai mare, lucru care ar putea însemna că Apple planuiește să adauge un număr mai mare de megapixeli pe iPhone 7.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă