O Aplicație cu Date și Informații Utile dezvoltată de Doi Posesori Tesla pentru Toți Posesorii Tesla

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

O Aplicație cu Date și Informații Utile dezvoltată de Doi Posesori Tesla pentru Toți Posesorii Tesla

Fără doar și poate, cea mai avansată tehnologie disponibilă pe o mașină de serie se găsește pe Tesla. Acest automobil computer colectează o grămadă de tate tehnice cu potențial extrem de util pentru toți posesorii mărcii. Din păcate pentru fanclubul Tesla, aceste date nu au fost valorificate de companie în favoarea lor, pentru că aplicația dezvoltată de ei în scopul de a ajuta posesorii acestor automobile, oferă o un mod foarte complicat de citire a datelor furnizate de mașină. De aceea, doi proprietari de Tesla și-au pus în cap că trebuie să-și dezvolte chiar ei o aplicație care să le satisfacă toate nevoile vis-a-vis de automobilul pe care îl conduc zi de zi.

De la această idee s-a născut Teslab, o aplicație care contectează smartphone-ul la Tesla Model S sau Model X și începe să combine toate datele disponibile în computerul mașinii, ca viteza, frânarea, ș.a.m.d, construind o imagine completă a eficienței performanțelor și a șofatului în general. Aplicația afișează toate aceste statistici despre eficiență suprapuse pe o hartă, astfel în cât să se poată observa mult mai ușor perioada în care mașina a absorbit cel mai bine puterea acumulatorilor și când au fost perioadele cele mai mari de consum ale bateriei—perioadele de accelerare maximă duc la un consum ridicat de energie. Aplicația poate să prezinte eficiența șofatului pentru o singură călătorie, precum și pentru kilometri reali versus kilometri bateriei și chiar suma de bani economisită prin faptul că nu a fsot folosită arderea internă.

Principalul punct de la care s-a plecat în dezvoltarea acestei aplicații și lucrul pe care aceasta îl face în momentul de față, este să ofere o imagine clară a factorilor care afectează autonomia mașinii. Cu toate acestea, co-creatorii aplicației din cadrul studioului de dezvoltare HappyFunCorp, speră ca prin obținerea datelor mașinii, toți posesorii de Tesla care au mașinile conectate la aplicație să ajute la transformarea mașinilor în niște automobile mult mai inteligente. Teslab speră să poată folosi toate aceste informații la o analiză asupra lucrurilor care afectează autonomia bateriei, ca vremea sau condițiile de drum și eventual, să facă ca Tesla să poată vorbi cu casa la care este conectată.

Co-creatorul Teslab, Ben Schippers a spus celor de la TechCrunch că s-au gândit la ideea de a construi un cadru pentru toate mașinile conectate, iar în cazul în care Tesla va permite accesul la mai multe informații legate de mașinile lor, s-ar putea construi o adevărată comunitate în jurul a ceea ce ar putea fi o mașină conectată la viitor, dincolo de toate mașinile conectate.

Momentan aplicația este în stadiul beta, dar și așa, Schippers a spus că deja “un procent foarte mare de posesori ai Model X și Model S” s-au înregistrat în aplicație și în curând aceasta va fi disponibilă și pentru posesorii de Tesla Model 3.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Via: engadget
Sursa: Teslab

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă