Noul smartwatch Forerunner 935 de la Garmin știe totul despre fiecare antrenament

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Noul smartwatch Forerunner 935 de la Garmin știe totul despre fiecare antrenament

Garmin tocmai ce a anunțat noul său smartwatch multisport, cu GPS, Forerunner 935. Ceasul este proiectat special pentru adevărații sportivi, obținând maximul de date din fiecare antrenament și oferind informații despre fiecare clipă din sesiune.

- Advertisement -

Garmin Forerunner 935 aduce o serie de caracteristici noi pentru antrenamente, ca Training Status, care este o unealtă ce analizează antrenamentele anterioare și nivelul de fitness general, pentru a ilustra dacă sunteți într-o perioadă de formare productivă, într-o formă maximă sau vă aflați într-o perioadă de supraantrenament. La polul opus, Training Load, oferă o viziune pe termen lung și utlizează datele din antrenamentele săptămânale pentru a determina dacă fiecare sesiune individuală este prea ușoară sau prea grea. În cele din urmă, Training Effect estimează beneficiile aerobice și anaerobice dintr-o singură sesiune de antrenament.

Forerunner 935 poate fi conectat cu magazinul Garmin Connect IQ, astfel că se pot descărca diferite aplicații utlie, ca TrainingPeaks de exemplu, care aduce antrenamentele complete direct la încheietura mâinii.

Fiind un ceas din gama de vârf Garmin, Forerunner 935 nu duce lipsă de specificații. Așadar, ceasul are încorporat GPS și GLONASS pentru urmărirea locației, altimetru, barometru, compas și senzor de puls Elevate. Senzorul de puls va oferi utilizatorilor informații despre puls în timp real fără a fi nevoie de o centură de piept separată pentru monitorizarea pulsului. 935 poate fi conectat și cu Garmin Running Dynamics Pod (dispozitv conectat la pantofi) pentru a înregistra și afișa informații cum ar fi cadența, timpul de contact cu solul sau lungimea pasului.

Deși Forerunner 935 este un dispozitiv orientat spre alergători având preîncărcate profiluri speciale ca Running, Indoor Running și Trail Running, acesta poate fi folosit fără nici o problemă și pentru alte sporturi și activități fizice având pentru fiecare dintre acestea câte un profil preîncărcat. 935 poate fi folosit pentru: Hiking, Climbing, Ski, Snowboarding, XC Ski, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Indoor Rowing, Jumpmaster, Tactical sau Ciclism. Ceasul va monitoriza zonele de putere, timpul petrecut pe scaun sau în picioare, informații diferite pentru bicicletă (funcționează cu dispozitivele Varia), știe să măsoare distanța când înotați, ritmul de înot sau viteza.

Ca autonomie, Forerunner 935 poate să atingă 24 de ore cu GPS-ul activat, 50 de ore în modul low-energy și două săptămâni dacă este oprită funcția pentru urmărirea locației. Ceasul costă 500 de dolari în variantă standard, sau 650 de dolari în viaratna tri-bundle, care include două centuri pentru puls HRM-Tri și HRM-Swim, dar și kit-ul quick release care ajută la schimbarea rapidă a curelelor fără alte unelte.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Garmin

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă