Noul Ford Focus ST se pregătește pentru lansare în 2019

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noul Ford Focus ST se pregătește pentru lansare în 2019

Ford a dezvăluit cea de-a patra generație Focus la începutul acestui an dar fără o variantă îmbunătățită din categoria sport, care, în esență, are ca scop să satisfacă clienții Focus mai pretențioși și totodată să rotunjească profiturile pentru această gamă. Se pare totuși că nu mai este mult până când Ford va prezenta publicului larg noul ST 2019.

- Advertisement -

În esență, un rival pentru Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST 2019 se află în ultimele etape de dezvoltare așa că nu e foarte greu ca spionii să fie cu ochii pe el.

Prototipul a fost observat de această dată pe circuitul Nurburgring, acolo unde era suspus mai multor teste. Imaginile cu noul ST apar la doar cateva săptămâni distanță de la primele imagini surprinse de fotografii Carscoops și la fel ca și atunci putem vedea clar care sunt formele finale ale noului Focus ST și totdată putem vedea că va ieși în evidență prin bările de protecție argintii.

Bările față spate vopsite în argintiu oferă mai multă agresivitate modelului, în timp ce grila în formă de fagure cu sigla ST și spoilerul ce vine în prelungirea plafonului va scoate scoate în evidență potențialul acestui model Ford Focus.

Noul Focus ST va beneficia de o suspensie mai rigidă, o gardă la sol mai mică și discuri de frână mult mai mari în comparație cu modelele de bază. Sub capotă se va afla același motor ca pe Mustang, adică 2,3 litri turbo în patru ciclindri EcoBoost, față de modelul de 2,0 litri în patru cilindri pe modelul anterior. Noua motorizare va dezvolta între 246CP/184kW șo 296Cp/221kW, lucru care nu face altceva de cât să clarifice faptul că nu va mai exista un model cu tracțiune integrală Focus RS.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă