Noua Mazda 3 2019 – inspirată din Kai Concept și dotată cu sistemele SkyActiv

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noua Mazda 3 2019 – inspirată din Kai Concept și dotată cu sistemele SkyActiv

O mașină inspirată dintr-un concept, mai exact Mazda Kai Concept, ar fi fost aproape imposibil să nu aibă stil. Da, este vorba despre noua Mazda 3 2019 ce a fost prezentată de curând la salonul auto de la Los Angeles. 

- Advertisement -

Mazda 3 2019 vine în două versiuni de caroserie, sedan și hatchback, ambele cu un design aparte. Cel mai apropiat de conceptul Kai este Mazda 3 hatchback, dar nu putem spune că sedanul ar arăta rău. Din contră, sedanul este o îmbunătățire imensă în comparație cu predecesorul său, pentru că designul Mazda 6 în variantă mai mică nu se potrivea de fel cu sedanul Mazda 3 anterior.

Constructorul a ales un interior minimalist, cu un tablou de bord curat, ce va da bătăi de cap competitorilor care vor trebui să intre în acest joc pentru a putea învinge, în materie de aspect, noua Mazda 3.

Mazda 3 2019 va veni în trei variante de motorizare pe benzină, 1.5 litri, 2.0 litri și 2.5 litri și o motorizare diesel de 1.8 litri. Oricare variantă de motorizare poate beneficia de tracțiune integrală. Mai mult, varianta 2.0 litri benzină va fi dotată cu tehnologia SkyActiv-X, care dispune de un sistem de aprindere cu compresie controlată prin scânteie—Spark-Controlled Compression Ignition (SCCI)—care va combina eficiența motoarelor diesel cu performanța motoarelor pe benzină. Totodată, Mazda 3 va veni și într-o variantă hibridă, care va asocia tehnologia SkyActiv-X cu sistemul M Hybrid.

Întreaga gamă Mazda 3 va dispune de noua arhitectură SkyActiv-Vehicle Architecture, ce aduce un nout tip de suspensie care combină barele MacPherson în partea din față cu o bară de torsiune pe spate. Toate aceste modificări îi vor permite noii Mazda 3 2019 să accelereze, să vireze și să frâneze într-un mod care “să se simtă natural și intuitiv, ca o unealtă pe care o folosiți de mai mulți ani.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
SourceCARSCOOPS
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă