Noua Mazda 3 2019 – inspirată din Kai Concept și dotată cu sistemele SkyActiv

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noua Mazda 3 2019 – inspirată din Kai Concept și dotată cu sistemele SkyActiv

O mașină inspirată dintr-un concept, mai exact Mazda Kai Concept, ar fi fost aproape imposibil să nu aibă stil. Da, este vorba despre noua Mazda 3 2019 ce a fost prezentată de curând la salonul auto de la Los Angeles. 

Mazda 3 2019 vine în două versiuni de caroserie, sedan și hatchback, ambele cu un design aparte. Cel mai apropiat de conceptul Kai este Mazda 3 hatchback, dar nu putem spune că sedanul ar arăta rău. Din contră, sedanul este o îmbunătățire imensă în comparație cu predecesorul său, pentru că designul Mazda 6 în variantă mai mică nu se potrivea de fel cu sedanul Mazda 3 anterior.

Constructorul a ales un interior minimalist, cu un tablou de bord curat, ce va da bătăi de cap competitorilor care vor trebui să intre în acest joc pentru a putea învinge, în materie de aspect, noua Mazda 3.

Mazda 3 2019 va veni în trei variante de motorizare pe benzină, 1.5 litri, 2.0 litri și 2.5 litri și o motorizare diesel de 1.8 litri. Oricare variantă de motorizare poate beneficia de tracțiune integrală. Mai mult, varianta 2.0 litri benzină va fi dotată cu tehnologia SkyActiv-X, care dispune de un sistem de aprindere cu compresie controlată prin scânteie—Spark-Controlled Compression Ignition (SCCI)—care va combina eficiența motoarelor diesel cu performanța motoarelor pe benzină. Totodată, Mazda 3 va veni și într-o variantă hibridă, care va asocia tehnologia SkyActiv-X cu sistemul M Hybrid.

Întreaga gamă Mazda 3 va dispune de noua arhitectură SkyActiv-Vehicle Architecture, ce aduce un nout tip de suspensie care combină barele MacPherson în partea din față cu o bară de torsiune pe spate. Toate aceste modificări îi vor permite noii Mazda 3 2019 să accelereze, să vireze și să frâneze într-un mod care “să se simtă natural și intuitiv, ca o unealtă pe care o folosiți de mai mulți ani.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

SourceCARSCOOPS
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă