Noua Dacia ‘Ultimate’ – Ediție Limitată

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noua Dacia ‘Ultimate’ – Ediție Limitată

Dacia își etalează modele ‘Ultimate’ în acest an la Salonul Auto de la Geneva, ediție limitată cunoscută și ca ‘Techroad’ în anumite regiuni ca, Franța, Italia, Marea Britanie, Țările Nordice sau Țările Adriatice.

- Advertisement -

Noile specificații sunt disponibile pentru modele Duster, Logan, plus familia Stepway — Sandero, Logan MCV, Lodgy și Dokker.

Atunci când veți alege o ediție Ultimate de la Dacia trebuie să știți că veți primi mai multe inserții roșii pe caroseria mașinii, pe oglinzile laterale și pe praguri, dar și mai multe la interior, pe tapițeria mașinii, pe aerisitoare, pe panourile interioare ale ușilor și chiar pe covorașele față/spate. Deasemenea, interiorul va fi caracterizat de nuanțe alternante de gri, creând un contrast puternic alături de roșul din bord și tabloul de bord negru din carbon.

Culoarea roșu va fi vizibilă și pe capacele noilor jante în două tonuri de gri Sparkling Silver Grey/Erbe Grey de 17 inci disponibile pe Duster și de 16 inci disponibile pe celelate modele.

Ediția Dacia Ultimate va veni cu două noi culori disponibile, Fusion Red și Highland Grey.

În ceea ce privește nivelurile de echipare, ediția Ultimate/Techroad va fi dotată cu cameră pentru mersul înapoi, senzori de parcare, aer condiționat automat, hands-free card și pachetul City Plus Pack pentru Duster. Aceasta include sistem de detectare a punctului mort, o cameră multi-view și sistemul multimedia Media Nav Evolution compativil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Specificațiile Dacia Ultimate/Techroad vor fi lansate în această lună în Europa, și în cele 44 de țări în care operează constructorul auto Român. Totodată, Dacia va prezenta și noul său propulsor pe benzină de 1.3-litri TCe de 130 CP și 150 CP pentru Duster, despre care se spune că oferă cele mai înalte cerințe în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea.

Vizitatorii Salonului Auto de la Geneva vor putea vedea noutățile Dacia în cadrul Sălii 4, începând cu 7 martie.

- Advertisement -

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Sourcecarscoops
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă