Nou Spot Pentru Filmul Warcraft

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Nou Spot Pentru Filmul Warcraft

[dropcap]D[/dropcap]upă ce la sfârșitul săptămânii trecute era prezentat ultimul spot comercial pentru filmul WarcraftLegendary Pictures lansează un nou spot pentru același film.

Warcraft este un film epic de aventură ce are la bază un conflict între rase, bazat pe jocul fenomen al celor de la Blizzard Entertainment.

Tărâmul pașnic al Azeroth-ului se află la un pas de război, civilizația lui confruntându-se cu invadatori de temut: Orcii sunt pregătiți să moară și își părăsesc ținuturile lor pentru a coloniza altele noi. În timp ce o poartă se deschide între cele două lumi, o civilizație se confruntă cu distrugerea, în timp ce cealaltă se confruntă cu dispariția. Din laturi opuse, doi eroi își stabilesc un curs de înfruntare, care va decide soarta familiilor lor, oamenilor și caselor lor.

Așa începe o saga spectaculoasă de putere și sacrificiu, a cărui război are multe fețe, și fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (Moon, Source Code) și scris de Charles Leavitt și Jones, filmul îi are ca protagoniști pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

Warcraft este o producție a Legendary Pictures, Blizzard Entertainment și Atlas Entertainment. Producătorii fiind Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner și Stuart Fenegan. Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime și Paul Sams servind ca producători executivi. În timp ce Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter și Rebecca Steel Roven sunt co-producători.

Universal Pictures va lansă pe marele ecrane filmul Warcraft, pe 10 iunie 2016.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă