Noile Sisteme De Siguranta Ford Ne Pot Pazi De Accidente si Blocaje in Trafic

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noile Sisteme De Siguranta Ford Ne Pot Pazi De Accidente si Blocaje in Trafic

Ford a dezvoltat un nou sistem de siguranță în trafic, care frânează automat automobilul în cazul unor evenimente în tafic sau chiar evită o posibilă coliziune.

- Advertisement -

Având în vedere cât de prost conduc unii șoferi, Ford s-a gândit că nu ar fi rău ca mașinile lor să dispună de anumite sisteme care să ajute șoferii în trafic. Aceste sisteme pasive și active, parchează mașina cu spatele sau cu lateralul, văd de jur în prejurul mașinii, ce autovehicule se apropie și avertizează șoferul în cazul unei depășiri sau schimbare de bandă și frânează evitând coliziunea sau chiar evită o posibilă coliziune.

Dacă celelalte sisteme de la Ford sunt deja cunoscute de către clienții săi și numai, noul sistem Evasive Steering Assist este întradevăr o noutate. Acesta funcționează indiferent că sunteți pe autostradă, pe un drum național sau în oraș, radarul mașinii și camerele montate detectează atât mașinile care se mișcă cât și cele care staționează, iar dacă este necesar, oferă asistență șoferului pentru a-l salva în ultima secundă de un posibil accident. De asemenea va frâna și mașina în cazul în care nu există loc pentru o manevră de evitare.

Există multe alte sisteme de siguranță pe care Ford le utilizeză, cum ar fi noile farurile adaptive care lărgesc fasciculul de lumină pentru o vizibilitate mai bună în intersecții și curbe, Traffic Jam Assist care păstrează poziția mașinii pe benzile autostrăzilor și linia carosabilui sau Wrong-Way Alert care detectează dacă sunteți pe o stradă cu sens unic după vizualizarea semnelor. Ford nu este prima companie care folosește aceste sisteme de siguranță sau altele, dar constructorul American pune un mare accent pe siguranța în trafic, iar pentru acest lucru nu putem decât să-i lăudam.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Ford

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă