Noile Modele Dacia Facelift 2017: Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Noile Modele Dacia Facelift 2017: Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

Dacia a prezentat versiunile facelit pentru majoritatea modelelor sale la Salonul Auto de la Paris de luna trecută. Însă în multe dintre țările în care Dacia vinde aceste modele, în special în afara Europei acestea nu apar sub brandul Dacia, ci sub cel Renault.

Gama actualizată include Logan sedan (uneori acesta este vândut ca Symbol), Logan MCV, Sandero hatchback și Sandero Stepway. Fiecare dintre acestea primește noile faruri C-shaped cu tehnologia LED daytime running lights (lumini de zi) și o grilă nouă cu o emblemă mare Dacia sau Renault.

Partea din spate a fost și ea actualizată, dar diferențele sunt mult mai mici în comparație cu partea frontală, iar interiorul a fost și el dotat cu tapițerie nouă, comenzi noi pentru geamurile electrice, volan nou și guri de ventilație modificate. Dotări pe care acum le așteptăm pe orice mașină, indifierent de cât de ieftină este, ca geamuri electrice, cotiere, priză de 12 volți și buton pentru capacul de la combustibil — toate acestea vin ca dotări standard pe fiecare model Dacia. În timp ce pe modelele cele mai dotate putem găsi chiar și cameră video pentru mersul înapoi sau asistent pentru plecare din pantă.

Toate modele care vor purta sigla Franceză vor beneficia de toate dotările și opțiunile de care dispun modelele cu sigla Română. Toate aceste modele vor fi disponibile atât în România cât și în restul Europei sub sigla Dacia, iar în afara Europei sub sigla Renault. Singurul model vândut exclusiv pe piața din America Latină va fi Sandero RS.

Prețurile nu sunt cunoscute încă.

UPDATE

Prețuri și motorizări Logan facelift

Dacia Logan facelift are un preț de pornire de 6.950 de euro pentru versiunea de bază Acces cu motorizarea 1,0 litri și 73 CP, în timp ce Ambiance costă 7.850 euro, Laureate 8.900 euro și Prestige 9.500 euro, cu aceeași motorizare.

Dacia Logan facelift mai poate fi echipată și cu un motor de 0,9 litri TCe de 90 CP, poate fi comandată cu transmisia Easy-R, dar și într-o variantă cu GPL. Prețul de la care pleacă Logan facelift cu motorizarea de 90 CP este de 8.900 de euro în varianta de echipare Ambiance, iar transmisia Easy-R poate fi comandată doar pentru Laureate sau Prestige.

Cei ce aleg modelul GPL pot opta pentru transmisia Easy-R doar în nivelurile de echipare Ambiance și Laureate.

Motorizările diesel pentru Logan facelift sunt 1,5 litri și 75 CP, respectiv 1,5 litri și 90 CP. La fel ca în trecut, cea mai accesibilă variantă de echipare rămâne Ambiance care pleacă de la 9.900 euro. În același timp, vârful de gamă cu Easy-R și echipare Prestige ajunge la 12.650 euro.

Prețuri și motorizări Logan MCV facelift

Dacia Logan MCV facelift are un preț de pornire de 7.900 de euro în varianta de echipare Access și motorizarea de 1,0 litri SCe de 73 CP. La fel ca în cazul Daciei Logan facelift și varianta MCV poate fi comandată cu motorul de 0,9 litri TCe, dar și cu cel de 1,5 litri DCi de 75 CP sau 90 CP.

Prețul cel mai mic pentru motorizările diesel pleacă de la 10.850 euro, în timp ce vârful de gamă costă 13.650 euro.

Prețuri și motorizări Sandero facelift

Motorul de bază pentru Sandero facelift este 1,0 litri și 75 CP, având un preț de 7.150 euro în varianta Acces. Aceeași motorizare poate fi comandată și pe versiunile Ambinace (8.050 euro) și Laureate (9.100 euro).

Motorizarea 0,9 litri TCe în variantă Ambiance pleacă de la 9.100 euro și nu este disponibilă pe Sandero facelift cu echipare GPL.

Sandero facelift poate fi echipată și cu două dieseluri. Astfel, pentru o variantă de bază cu 75 CP prețul pleacă de la 10.100 euro, în timp ce pentru o echipare premium, în varianta Prestige cu motorizarea 1,5 DCi 90 CP Easy-R, prețul ajunge la 12.850 euro.

Prețuri și motorizări Sandero Stepway facelift

Dacia Sandero vine în două variante, Stepway și Stepway Prestige, diferența de preț dintre cele două echipări fiind de 300 euro cu oricare dintre motorizări.

Sandero Stepway facelift poate fi echipat cu motorul 0,9 TCe pentru un preț de pornire de 11.200 euro și 11.700 euro cu transmisie Easy-R.

Pentru varianta diesel și motorul de 90 CP prețul pleacă de la 12.800 euro si ajunge la 13.300 în vaianta cu transmisie Easy-R.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă