Acasă FILME

FILME

Ce Filme și Seriale Vor fi Disponibile Începând cu Luna Februarie pe NETFLIX

Așa cum v-am obișnuit deja, la finalul lunii curente aflăm noutățile lunii următoare oferite de Netflix. Atfel, în luna Februarie putem să ne bucurăm de o grămadă de conținut Original Netflix, iar unul dintre cele mai interesante este I Don’t Feel at Home in the World Anymore, care pare să fie un black-humor thriller ce îi are ca protagoniști pe Melanie Lynskey și Elijah Wood. Totodată, în această luna își face debutul și noul sezon din Chef’s Table alături de noua serie care arată exact ca Chef’s Table, dar care se numește Abstract: The Art of Design.

Ce Filme și Seriale Vor fi Disponibile Începând cu Luna Ianuarie pe NETFLIX

Seria filmelor originale Netflix continuă cu adăugarea seriei bazate pe cărțile pentru copii ale lui Daniel Handler, A Series of Unfortunate Events:

Trailerul Alien: Covenant ne îngrozește sărbătorile

Aflat în regia lui Ridley Scott, Alien: Covenant este o continuare a filmului din 2012, Prometheus, în care echipajul navei Covenant

Dunkirk, Film De Acțiune din Al Doilea Război Mondial

Warner Bros. a lansat primul poster pentru filmul Dunkirk bazat pe Al Doilea Război Mondial, regizat de Christopher Nolan (The Dark Knight).

Transformers: The Last Knight, efecte speciale și alte noutăți în trailerul oficial

Transformes: The Last Knight are online primul trailer. Cel de-al cincilea film din seria de acțiune science fiction este unul regizat de Michael Bay

Ce Filme și Seriale Vor fi Disponibile Începând cu Luna Decembrie pe NETFLIX

Nici o problemă însă, pentru că Netflix s-a gândit la acest aspect și aduce noi titluri interesante pentru luna Decembrie.

Ce Filme si Seriale Vor fi Disponibile Incepand cu Luna Noiembrie pe NETFLIX

A venit iarna și e vremea de stat în casă, iar Netflix a pregătit o grămadă de noutăți pentru serviciul său de streaming video. Dar haideți să vedem

Cele Mai Bune Filme Bazate Pe Evenimente Adevarate

Cele Mai Bune Filme Bazate Pe Evenimente Adevarate. Filmul este acreditat ca fiind unul dintre cele mai mari filme din toate timpurile.

Primul Poster pentru Guardians of the Galaxy Vol. 2 si Informatii Noi despre Film

Directorul filmului Guardians of the Galaxy Vol.2, James Gunn a postat pe pagina sa de Facebook primul poster pentru unul dintre cele mai anticipate filme

Continuarea Filmului John Wick cu Keanu Reeves se va numi Chapter 2

Unul dintre cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves, John Wick, va avea o continuare. Acesta va fi prezentat pentru prima dată sub formă de trailer în cadrul evenimentului Comic Con, ce se va desfășura în acest weekend în New York.
- Advertisement -

Recomandările Noastre

Cum Să Curățați Căștile Fără Fir AirPods sau AirPods Pro

Vă recomandăm să curățați și să dezinfectați căștile fără fir AirPods sau AirPods Pro din când în când pentru a le menține curate

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.