Home Mobile

Mobile

Samsung Oprește Actualizările pentru Modelele Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge din 2015

Lumea smartphone-urilor Android continuă să ne surprindă când vine vorba despre actualizările sistemului de operare. De ce? Pentru că de ani de zile actualizările Android cauzează probleme după probleme, iar mai nou și utilizatorii ce folosesc printre cele mai puternice smartphone-uri au surpriza ca telefoanele lor să nu mai fie active pentru următoarele actualizări.

Telefoanele cu Android se Blocheaza Aproape de Doua Ori Mai Des decat iPhone-urile

99,6% din noile smartphone-uri rulează iOS sau Android; Dispar încet Windows și Blackberry

Dacă ne întroarcem puțin în trecut, cu siguranță vă aduceți amite că prin 2011-2012 aveam o imagine clară despre piața telefoniei mobile, cu trei mari dezvoltatori de sisteme de operare mobile care făceau regulile, Android, iOS și Windows Mobile și cu un Blackberry a cărui viitor era incert. Ei bine, o veste surprinzătoare a apărut zilele acestea care spune cam așa: până la sfărșitul anului trecut 99,6 procente din piața tuturor smartphone-urilor este condusă de Android și iOS.

HTC 10 Anuntat: Specificatii, Pret si Data Lansarii

Nokia Se Reîntoarce Cu Un Smartphone Ce Rulează Android… pentru China

Așa cum bine știam încâ din luna Mai a anului trecut, Nokia pregătea o reîntoarcere pe piața telefoanelor mobile cu smartphone-uri ce vor rula sistemul de operare Android. Astfel, smartphone-ul ce poartă brandul Nokia se numește Nokia 6—este un smartphone ieftin elegant, dar cu exclusivitate pentru China.

Primul Telefon cu Android Nokia se Lansează pe 26 Februarie la MWC

Close