“Middle-earth: Shadow Of War” detalii și un prim Gameplay video

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

“Middle-earth: Shadow Of War” detalii și un prim Gameplay video

Continuarea jocului Shadow of Mordor a fost anunțat săptămâna trecută în timpul Game Developers Conference (GDC), se va numi Middle-Earth: Shadow of War, iar astăzi, pentru prima dată după anunțul în sine, dezvoltatorul jocului Monolith Productions a dezvăluit mai multe detalii printr-un video de 16 minute în care putem vedea jocul în toată acțiunea sa.

Talion se întoarce, iar de această dată este comandantul unei întregi armate de orci, cu care pornește atacurile spre Middle Earth, pe jos și chiar pe dragoni zburători, într-o lume cu un domeniu de aplicare mult mai mare.

Jocul are stabiltă acțiunea între evenimetele din The Hobbit și The Lord of the Rings și promite o “lume mult mai bogată și mai personală” pentru Shadow of War. Jucătorii se pot aștepta să vadă “eroi epici și bandiți”, precum și “locații iconice, tipuri de inaici originali, mai multe personalități, precum și o nouă serie de personaje cu povești nespuse.”

Middle-Earth: Shadow of War va fi lansat în această vară, mai exact pe 22 August în Statele Unite și pe 25 August în Europa și va fi disponibil pe Xbox One, PS4 și PC. În plus, titlul va fi un Xbox Play Anywhere, adică cumpărând o copie digitală pentru Xbox sau Windows 10 va putea fi accesat pe oricare dintre cele două platforme. Shadow of War va fi disponibil și pe Project Scorpio care va fi lansat la finalul acestui an.

Jocul va fi disponibil și într-o ediție specială, Mithril Edition of Shadow of War, care va costa 300 de dolari și va include un pachet format dintr-o statuie de 30 centimetri, care descrie lupta dintre Tar-Goroth Balrog și un Carnan Drake, o grămadă de DLC-uri și un story expansion.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă